Pulp Fiction napisao:Idu idu, bio je Saša J., bio je Šešelj, i u mojoj maloj sremskoj opštini. A za ostatak Srbije ne znam. Ne može se baš očekviati da budu svuda, ali u nekim većim regionalnim centrima hoće.
misliš usput do NS pa svratili
Jedini info kanal koji pogledam je N1 a tamo kad se pojavi Atomski mrav, moram prosto da prekinem gledanje, iritira.
Glasam koliko dugo i vozim što je skoro 20 godina, DOS pa DS i prekinuo sam niz sa DJB i skoro pa se pokajao
Iskreno, briga me što DSov kandidat prelazi na pešački kad ne ume da obiđe celu Srbiju, od granice do granice.
Sviđa mi se pristojnost i briga za pravo ali to sve pada u prvi plan kad vlast, ni sadašnju ni prošli to ne dotiče.
U mom prvom krugu za sad vodi Beli jer su svi ostali trenutno i realno totalna sprdnja, ali svi redom. Zapravo, mislim da samo on i ima šanse da pobedi. Sprdnja protiv sprdnje...
Za jedno 10 godina kad SPS više umre kao što je trebalo, možda i bude šanse glasati za nekog normalca koji nije iz kruga dvojke.
U cemu je fora sa tim krugom dvojke? Vidim da mnogi to pominju, al uopste mi nije jasno odakle to potice?
Krug dvojke je krug tramvaja br 2 u Beogradu. Pošto on nije linija nego ide u krug. Smatra se da je sve unutar kruga dvojke do jaja. Delimično tačno jer tu spadaju najlepši delovi grada, a Jankovića neki sprdaju kao da ga kao ne zna niko izvan kruga dvojke(centra Beograda).
dusman napisao:
Gresis, Alek kako ga ti nazivas, pobedjuje u prvom krugu.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
1,8 je kvota da Alek osvaja preko 48,6% u prvom krugu. Ja da sam toliko siguran stavio bih jedno 10.000 evra, dobitak 18.000, znači čist profit 8.000 evra.
U Kragujevcu.... .
Ali nekako se malo naroda skupilo, to je plato ispred hotela Kragujevac / robne kuće "Zlatna ruža", tu ne može da stane ni hiljadu ljudi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Pulp Fiction napisao:Idu idu, bio je Saša J., bio je Šešelj, i u mojoj maloj sremskoj opštini. A za ostatak Srbije ne znam. Ne može se baš očekviati da budu svuda, ali u nekim većim regionalnim centrima hoće.
misliš usput do NS pa svratili
Jedini info kanal koji pogledam je N1 a tamo kad se pojavi Atomski mrav, moram prosto da prekinem gledanje, iritira.
Glasam koliko dugo i vozim što je skoro 20 godina, DOS pa DS i prekinuo sam niz sa DJB i skoro pa se pokajao
Iskreno, briga me što DSov kandidat prelazi na pešački kad ne ume da obiđe celu Srbiju, od granice do granice.
Sviđa mi se pristojnost i briga za pravo ali to sve pada u prvi plan kad vlast, ni sadašnju ni prošli to ne dotiče.
U mom prvom krugu za sad vodi Beli jer su svi ostali trenutno i realno totalna sprdnja, ali svi redom. Zapravo, mislim da samo on i ima šanse da pobedi. Sprdnja protiv sprdnje...
Za jedno 10 godina kad SPS više umre kao što je trebalo, možda i bude šanse glasati za nekog normalca koji nije iz kruga dvojke.
U cemu je fora sa tim krugom dvojke? Vidim da mnogi to pominju, al uopste mi nije jasno odakle to potice?
Krug dvojke je krug tramvaja br 2 u Beogradu. Pošto on nije linija nego ide u krug. Smatra se da je sve unutar kruga dvojke do jaja. Delimično tačno jer tu spadaju najlepši delovi grada, a Jankovića neki sprdaju kao da ga kao ne zna niko izvan kruga dvojke(centra Beograda).
RN3 Pro via TT
Ali ja ne kažem da ga niko ne zna van kruga dvojke već da nije mrdnuo iz grada, da nije mrdnuo sa trotoara.
Srpski predsednik bi morao da ume da zavrne rukave ili bar da pokaže jasno, da mu je stalo. Ovi naši dosadašnji kao da su premijeri, prinčevi monarsi, pravnici, manekeni.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze napisao:
Ali ja ne kažem da ga niko ne zna van kruga dvojke već da nije mrdnuo iz grada, da nije mrdnuo sa trotoara.
Srpski predsednik bi morao da ume da zavrne rukave ili bar da pokaže jasno, da mu je stalo. Ovi naši dosadašnji kao da su premijeri, prinčevi monarsi, pravnici, manekeni.
Ti ili ne čitaš ili zajebavaš kažem ti da svako od njih obilazi Srbiju, po 2-3 mesta u jednom danu. Tribine, šetnje, razgovor sa prolaznicima. Radule je tu najaktivniji.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Da, za njega još i čujem da drži tribine.
Ali da bi to saznao moraš baš da pratiš nekog kandidata, što malo ko radi, znači loša im je kampanja.
Ali i dalje je overkill za predsednika Srbije, kao većina.
Toma je mogao da bude adekvatniji, da nije neobrazovana bitanga.
Nenad Jezdić bi bio vrhunski kandidat
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze napisao:Da, za njega još i čujem da drži tribine.
Ali da bi to saznao moraš baš da pratiš nekog kandidata, što malo ko radi, znači loša im je kampanja.
Da, da bi to saznao moraš da pratiš nekog kandidata. Nije im loša kampanja već jednostavno ili nemaju para (u slučaju Jankovića, Radulovića, Belog i sl), ili ih mediji ne jebu 2%.
Ji 4Tze napisao:Da, za njega još i čujem da drži tribine.
Svaki kandidat (SJ, VJ, SR) drži svakodnevno tribine po gradovima i manjim mestima u Srbiji. To što ti o tome ne znaš ništa nije znak da im je kampanja loša, nego da smo u apsolutnom medijskom mraku. Zato i ne znaš čime se bilo ko od njih bavi, pa se stiče utisak da sede kući i mrsomude.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.