Ja kao sto sam i rekao,ne bih smeo reci da je neki tu bolji... Promenis gume i prica se obrne...
Mogu da kazem da je G klasa udobnija od LC Prado i da ima dosta vise opreme,da je enterijer daleko ozbiljniji i kvalitetniji,menjac i motori su iz drugog veka totalno.
Ko LC-a,koliko god se potrudio,cak i kada ga skroz spustis i stavis skroz na sport mod,nema sile da dobijes nesto ni priblizno cvrstini,kao pihtija je,na comfortu i podignut je vec kao vodeni krevet...
Dok kod G klase to nije slucaj. Lepo se moze ucvrstiti i za put.
Vozio sam G 320 CDI i vozio sam se u G55 AMG... 320 ide malo sporo,ali je to za ocekivati,ali zato G55 AMG prvo sto ubrzava dobro,a u G klasi se taj osecaj pojacava duplo,drugo sto ima zvuk kao ni jedan drugi,ono je bolesno. Mogu tek misliti sta je G65 AMG...
MilisaV-e,ne bih se slozio sa tobom,ali bas ni u jednom pogledu.
Kazes u Bmw-u znaju da su to nebitne stvari... Mislim stvarno brate mili, jesi li ozbiljan...
Nisu napravili,zato sto bi razvoj kostao Boga oca,a prodaja bi bila svega par hiljada komada godisnje...
Zasto mislis da su G klasa ili Range Rover neracionalna kupovina?
Recimo,do jedne moje vikendice ne mozes da dodjes X6-com...
Jedva se probijem i Land Cruiserom...
Dok nismo uzeli LC,isli smo traktorom gore,koji smo drzali kod komsije...
X6 ne ide ni priblizno kao limuzina,jer je neudobniji od Bmw-a 3-ke...
Kazes ne mozemo dovesti do limita X6 3.0D
Pa za to je potrebno dati pola gasa na kruznom toku na Slaviji...
Pazi,nebitan je sam rezultat na stazi kao brojka,ali nije nebitno kada sednes u automobil,kako se isti ponasa...
Jednostavno, X6M nema nista zaista sportsko osim jakog motora...
Dzabe njemu sportsko vesanje,kada ima klirens veci od Bmw-a 7, visinu kao autobus i tezinu kao kamion...
Pazi,slicna ti je stvar i sa S63 AMG i sa jos mnogo automobila...
Ali S klasa barem ostaje udobna i vrhunska limuzina sa samo dodatom sportskom tendencijom,X6 posto je vec sprdnja,postaje vic dana...
Koliko bi ti da ti neko naplati dobro terensko vozilo? Koliko bi ti da kosta Hummer 1?
Ili bi da ti prodaju nesto sto ih kosta duplo vise ,za manje para?
Sportske verzije,bio to X5,6 ili G,ML su cisto bahacenje i nista drugo,tu vec nema dileme,to se kupuje za uzivanje i iz licnog tripa,ne da bi imalo poente.