Salu na stranu, kontam da je tak kikiriki pomogao, i cokoladica...
Isto ovo se desilo u petak na izlasku iz Slavije ka Bul. oslobođenja privatnom minibusu sa neke od onih E linija. Nisam siguran da li je bio Iveco ili Mercedes. Kakav je haos nastao možete da predpostavite.trojanac napisao:O ovome nam je Panta pričao pre neki dan na kartingu, a sada sam evo naleteo na pravu informaciju.
HCS Forum napisao:
Jutros, oko 6 ujutro..Iskljucenje sa obrenovackog posle tempa u pravcu zarkova..ko je prosao, zna kako tamo grbe razvale auto, ovo je posledica kad je kugla vec oslabljena..
Taxi vozilo, 2008 godiste, 95k na satu, treci vlasnik, trapadzija mu u 2 navrata rekao da menja gornju kuglu, donja je super i zavrsi se tako sto je ispala donja kugla..
Krilo malo savijeno..inace dobro se zavrsilo kako je moglo da se zavrsi.. :S
Ispostavilo se da je vozac ljubitelj Honde koji je vozio Akorda '85 2.2 sve do 2004. kad su ih naterali da voze Euro 3 automobile na Taxiju...
sasvim ok... Prvo, nije Djokovicev brat zaradio te pare, pa da moze da se razbacuje i kurci kako mu dune. (nisu cak ni pare njegovog caleta)Gaginh0 napisao: Sinoc je u diskoteku u kojoj radim dosao Djokovicev brat sa jos 2 lika, malo sam spikao sa njima, ta dva decka su studenti, nista posebno, znaju se sa ovim od malena. Na kraju kad je dosao na red da se plati racun (4100 dinara), zajedno su skupili pare. Ne znam kako vi gledate na ovo, ali malo mi je bzv, ovaj ima milione, a cima dva najbolja drugara, studenta, zbog recimo 2000 din... Naravno dali su u dinar...
U principu i u praksi da.Kuzmanovic napisao:Jel se oduzima dozvola za prolazak kroz zuto/crveno svetlo?
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Drugar je prosao na zuto u Glavnoj u Zemunu, zaustavio ga policajac i pitao "da li znate da ste prosli na ZUTO?" i uzeo mu dokumenta i otisao do kola. Posle toga je dosao policajac do njega, vratio mu dokumenta i rekao da sledeci put pazi na semafor.paja napisao:U principu i u praksi da.Kuzmanovic napisao:Jel se oduzima dozvola za prolazak kroz zuto/crveno svetlo?
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Napiši malo detalja.