Stvarno me zanima sta fali podizacima da bih obratio paznju.Delija napisao:Pa odgovorio ti je. Mani ga - ne svidja mu se Astra i to je to.
Zaboravio sam da kazem, Leon ima predivan menjac, odusevio sam se !
Stvarno me zanima sta fali podizacima da bih obratio paznju.Delija napisao:Pa odgovorio ti je. Mani ga - ne svidja mu se Astra i to je to.
Ja se nešto bio zagrejao ali ne može da se uzme Smart/Dynamic light assist zato što lane assist nije moguće naručiti na tržištu Srbije. Zatim, na vratima je gornji deo od neke eko kože, a kod mene na oktaviji tkanina, nije mi jasno. Donji deo vrata gde obično završe papirići i ostalo đubre je presvučeno tkaninom? Gde je logika?Raki_Audi napisao:Sta da napisem, a da prethodno vec nije napisano ...
A daa Skoda Superb naj naj kupovina za svoje pare. Bez sve sale ... one cene a onakav auto nikako ne idu jedan sa drugim. Mnogo je dobra kupovina ...
Neću kožu ni džabe, ne volim da sedim u koži. Alcantaru nisam probao (možda i jesam ako je na sajmu takvo sedište) ali drugačiji "štof" na sedištima ne vredi 1200 evra za moje doopenidza napisao:Baš tako.
Možeš alcantaru umesto kože još bolje. Otkud ti da ne može? Jedino ne možeš da kuvaš dupe u sintetici i da bude sve na dugme. U neku ruku nema ni mnogo smisla.
Fabija? Fijesta? i20?steva_anya napisao:copy-paste
Od malih kola oko 10000e nista spektakularno. Svi koji se nude u tom cenovnom rangu nemaju nista znacajno od opreme. Unutra nista spec, da ne kazem tuga.
Jedino što si tačno napisao je da je veštački materijal, mada ne sasvim. Tehnološki je savremen i funkcionalno iznad kože.Xepoj87 napisao:Alcantara je isto vestacki microfiber, daleko od toga da je bolje od koze
Dobijes materijal u kome se vise znojis od tkanine, a jos je i osetljiviji.
Jedino sto nekome lepse izgleda.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Nema jer mu nije potreban. Tvoj civic je hatch i čudim se da ga nema. Limuzinama se ne prlja zadnje staklo.steva_anya napisao:copy-paste
nema zadnjeg brisaca [nesto sto mi nedostaje na mom Civicu], i
A Toyota?steva_anya napisao:Fabija se nesto dugo ceka ili ne moze vise da se poruci.
Fiesta u tom budzetu razocarenje, sedista mala i premekana, nije toliko ergnomonicna.
Da valja i izgleda kako treba mora u Titanijum paketu i kosta oko 14000.
i20 ok, veci nego pre, ali sa iole opreme je vec 120000. Kum ima i20 star par godina, jako dobro stanje, ali ne moze vec pola godine da proda auto. Prosto ljudi ne zovu.