Juce mi ubacili pozivnicu za neku zenu, na mojoj adresi a pojma nemam ko je ta. Znam ceo ulaz ali ne znam nikog sa tim prezimenom. Govnari. Dao sam keru da iscepa, pujdam ga na vreme
A ako te tu nema, znači da zapravo ne postojiš...
...što te ne eliminiše kao poreskog obveznika.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
U principu faca ti sve govori. Kao profesor nit smrdi nit miriše. Položio sam Ustavno kod njega. Važio je za 'laganog' ispitivača. Pre nekoliko nedelja je naprasno i bez najave postao ispitivač u komisiji za pravosudni ispit. A neki stari respektabilni profesori su izbačeni(Vida Škero).
Najjače je što (osim Danas-a, naravno), samo Informer nije stavio na nasklovnu ovu AV patiku nego ima neko baljezganje o NATO-u i Crnoj Gori. Jbt, za sve ove ispade DJV nezavisni novinar
Suština je u tome da se ovako NE PONAŠA onaj koji ima sigurnih 50+ procenata na izborima, nego upravo obratno
Uroš S. napisao:U principu faca ti sve govori. Kao profesor nit smrdi nit miriše. Položio sam Ustavno kod njega. Važio je za 'laganog' ispitivača. Pre nekoliko nedelja je naprasno i bez najave postao ispitivač u komisiji za pravosudni ispit. A neki stari respektabilni profesori su izbačeni(Vida Škero).
Nadam se da je malo jasnije
Tako sam i mislio
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Najjače je što (osim Danas-a, naravno), samo Informer nije stavio na nasklovnu ovu AV patiku nego ima neko baljezganje o NATO-u i Crnoj Gori. Jbt, za sve ove ispade DJV nezavisni novinar