Ne postoji bolje od ovlašćenog servisa. Ali i tu ima indijanaca.chaslav napisao:Upravo to htedoh da napisem, covek svojim imenom i servisom stoji iza onoga sta je radjeno. Nego se svi pale da imaju servisnu od ovlascenog a u ovlascenom rade mamlazi koji nemaju dovoljno znanja da otvore svoj servis.
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ne znam ni jedan ovlasecni da radi kako treba. Jedino sam cuo i cinimi se, doduse samo iz rotorovog iskustva da ovlasceni manik radi kako treba, i jos od nekih ljudi da je mikom za merc dobar.
Ovašćeni uve može da ti ponudi najbolju uslugu samo je pitanje hoće li.
Zar to nije mnogo gore nego da rade loše? Licemerno biraju kome će dobro da rade, inače rade loše (ili obrnuto)?
Nisi shvatio šta sam hteo da kažem. Oni imaju podršku i alate da odrade sve odlično ali džaba ako majstori kolo vode i nemaju kontrolu menadžmenta ili je vlasnicima samo novac u glavi, a dobra usluga na poslednjem mestu...
Aha, to da, mislio sam da govoriš o konkretnom servisu. U svakom slučaju sve preduslove imaju da budu kvalitetni, problem je ljudski faktor, tj. srpski faktor - ko je imao posla sa majstorima u Srbiji svih kategorija lako će im pronaći zajedničku crtu. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kod svakog ovlascenog/neovlascenog ces naci pozitivna i negativna iskustva. To je prosto tako.Ralee napisao:Ne znam ni jedan ovlasecni da radi kako treba. Jedino sam cuo i cinimi se, doduse samo iz rotorovog iskustva da ovlasceni manik radi kako treba, i jos od nekih ljudi da je mikom za merc dobar.
Neki vaze za bolje neki za losije servise. Zapravo je najbitnije kakvi mehanicari tamo rade.
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma za te pare 350cdi mora se nadje.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
A u neovlascenom ko radi, oni koji imaju dovoljno znanja, ali nece da otvore svoj servis?chaslav napisao:Upravo to htedoh da napisem, covek svojim imenom i servisom stoji iza onoga sta je radjeno. Nego se svi pale da imaju servisnu od ovlascenog a u ovlascenom rade mamlazi koji nemaju dovoljno znanja da otvore svoj servis.

Ovlasceni je najbolji, kakav god da je, ali je problem kada serviseri uzmu da kradu, pa ne zamene filtere, a kontrola slaba, te onda sto je preskupo, jer popravki nema, sve zamene i to obicno 2-5 puta skupljim delovima.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Za te pare, može nov da se uzme u DE
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Bio sam za vikend da bacim pogled ...
https://www.polovniautomobili.com/putni ... -exclusive
Djeluje bas vrhunsko stanje, jedino sto je malo vise presao za cca 2,5 godine. Jel ima neko iskustvo sa ovom generacijom?
https://www.polovniautomobili.com/putni ... -exclusive
Djeluje bas vrhunsko stanje, jedino sto je malo vise presao za cca 2,5 godine. Jel ima neko iskustvo sa ovom generacijom?
Auto express i car buyer su ga proglasili za najbolji u klasi... tačnije Grand ali to je isto.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Zanimljivi oglasi
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=301321844
Zasto bi neko dao 350k za 964 sa 56000km kad za te pare ima nov singer?
ili za 50k vise
Zasto bi neko dao 350k za 964 sa 56000km kad za te pare ima nov singer?