Da li se httpS sajtovi kod provajdera vide detaljno, ili se samo vidi domen koji je posecen? Da li ova ekstenzija to radi za svaki sajt ili mi treba nesto drugo. Znam da ima TOR, ali to je previse sporo i komplikovano, a i nepotrebno ja mislim.
Nisam do sada imao laptop sa LED pozadinskim osvetljenjem displeja pa da pitam: da li je normalno da pri prelasku sa crne (ili tamnije) radne pozadine na belu, (recimo radiš nešto u Photoshopu pa onda u sekundi podigneš Word) pozadinsko osvetljenje kao da kasni i jačina osvetljenja mi se postepeno pojačava i bela tek posle delić sekunde ili celu sekundu (možda i dve) postane baš bela, odnosno ekran tek tada sija punom jačinom? Da li se te LED diode gase ili šta već rade da bi crna bila dublja ili šta već, pa onda malo kasne dok ne počnu svetliti punom snagom? Ovo nisam primetio na ranijim displejima. Ili nešto nije dobro podešeno kod mene? Ili nešto nije ispravno...? Ponekad mi se čini i da mi se ta jačina osvetljenja iz čista mira krene pojačavati/smanjivati (varirati)...
60mbps kablovski net bi trebalo da ti skida oko 7.5Mb/s.
Mts 50mbps bi trebao oko 5Mb/s da ti skida.
Ako ti pokazuje te brzine, znaci da ne radi kako treba.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.