Dobro veče
Re: Dobro veče
Što je Toma najgori predsednik do sada? Šta mu fali?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Što bi voleo da vidim Dusmana i Samopolakoa, siguran sam da su obojica Dejvid Gandi glavom i bradom hahaha 
RN3 Pro via TT

RN3 Pro via TT
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Diploma.Mr.Rotor napisao:Što je Toma najgori predsednik do sada? Šta mu fali?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa i Tito bio bravar. Doduše lepo je svirao klavir...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Uroš S. napisao:Što bi voleo da vidim Dusmana i Samopolakoa, siguran sam da su obojica Dejvid Gandi glavom i bradom hahaha
RN3 Pro via TT
Hvala ti što sam upravo saznao za tog lika, da postoji.

Poslednja izmena od samo polako u 05 Apr 2017, 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
Mogao bi mnogo da saznaš, ne sporim.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- samo polako
Izvini ali me stvarno muški modeli ne zanimaju.
Ali je ispravo i tvoje interesovanje za iste ili istog i njegov rad za koji nisam čuo a ti jesi.

Ali je ispravo i tvoje interesovanje za iste ili istog i njegov rad za koji nisam čuo a ti jesi.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
Nisam očekivao da primetis njegov dobrotvorni rad, i preduzetnička dostignuća, učešće u trkama i neke nagrade koje je dobijao. Kao i redovnu kolumnu koju piše za Vogue. Al jebiga ti si mala homofobna dušica, samo to vidiš.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- samo polako

Čovek imaš potpuno pravo da budeš gej i ja sa time nemam nikakav problem.
Dela tog lika me ne zanimaju. Moje pravo.
Ako ti je cilj da skreneš temu sa one slike mogu ja ponovo da je postavim!

Čekaj, a šta je problem kod ovog lika? Fizički izgled, lepota, šajkača?
Pa evo i bivši ministar pravde, a možda i budući premijer u sličnom autfitu, a što se fizičkog izgleda i lepote tiče nisam stručan, ali onako laički rekao bih da nema neke preterane razlike... Ali jbg on je u SNS-u, tako da to nije ni bitno sendvič brigadi na forumu...

Pa evo i bivši ministar pravde, a možda i budući premijer u sličnom autfitu, a što se fizičkog izgleda i lepote tiče nisam stručan, ali onako laički rekao bih da nema neke preterane razlike... Ali jbg on je u SNS-u, tako da to nije ni bitno sendvič brigadi na forumu...

Mene si sigurno video, ne samo ti. Ne znam ko ti je doticni verovatno tvoj neki idol predpostavljam.Uroš S. napisao:Što bi voleo da vidim Dusmana i Samopolakoa, siguran sam da su obojica Dejvid Gandi glavom i bradom hahaha
RN3 Pro via TT
Nego ima nekih koji su i lepo prosli na ovim izborima, a ima i onih koji su "pukli" kao ovaj nesretnik koji je verovao u SR.
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/njega ... ak-2768791
EDIT:
Sad goglah malo o tom Gandy-ju to mu dodje neki model, neki Britanac, mozda malo samo ja imam zelene oci ne plave.
Trenutno imam kratku kosu mada sam kao mladji imao neku slicnu njegovoj bar sto sam sad video na netu.
Ali kakve to uopste ima veze sa mnom i samopolako-om?
Postujte saobracajne propise!!!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakav si spin doktorsamo polako napisao:Akademci ispred skupštine
izvor
http://mondo.rs/a996859/Info/Srbija/Pro ... ltata.html

Treba gledati prosek a ne baviti se izuzecima. Ovakve face su bile prosek na radikalskim i desničarskim protestima.
Zato nam i jeste tako, jer se vazda bavimo samo graničnim slučajevima, prosečne građane niko ne ferma.
I tako je bukvalno u svakoj sferi života u Srbiji dok se uređena društva bave prosečnim svakodnevnim problemima.
Zato što je nepismen, neotesan i nevaspitan, za početakMr.Rotor napisao:Što je Toma najgori predsednik do sada? Šta mu fali?

Ne odgovori mi na pitanje na kom si ti fakultetu protestvovao svojevremeno?dusman napisao:
Auuu ovaj mi je sav za revoluciju, ovi gori od onih sendvicara, a smejete se njima.
Kamo srece da ovaj klipan od 19 godina zna sta rec revolucija znaci.
On i slicni ni ne znaju zasto su tu, ali je super druzenje i dobra zabava plus malo taj visak energije da izbace iz sebe, a mogao je da ode na plivanje na "25.Maj" u zatvoreni bazen da izbaci taj visak energije bilo bi mu bolje i za zdravlje i za sve.
Ovo mi je smesno kao sto mi je bio smesan Toma diploma kad je sedeo na stiroporu, samo on postade i Predsednik(jes najgori do sada ali bar je bio Predsednik).
Boringly average, but also perfect for school run mums
- samo polako
Ako se setiš, na zaključanoj temi, ste se smejali i generalizovali kakvi su sns glasači.
Eto sad i akademci imaju konja za trku!
Pročitajte dobro ovaj tekst! Više puta!
http://www.blic.rs/vesti/politika/8-gre ... ao/fkk8bd6
Eto sad i akademci imaju konja za trku!

Pročitajte dobro ovaj tekst! Više puta!
izvor1) "Krezubi naprednjaci"
Neki veruju da je moguće promeniti nečije političko mišljenje tako što će ih paušalno nazvati "krezubom sirotinjom". Da ne pominjemo da je ono što pogrdno nazivaju "krezuba sirotinja" većinska populacija u Srbiji za čiji se glas takođe treba boriti, svidelo se to nekom ili ne. Inače, glasačko telo naprednjaka je mnogo kompleksnije i razuđenije nego što se misli.
http://www.blic.rs/vesti/politika/8-gre ... ao/fkk8bd6
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kapiram, dočekao si svoj minut.
Koliko sam video, bilo je još malo ovakvih a kad bude došlo do incidenata, verujem da bi među prvima pljunuo "eto vam protesti"
Koliko sam video, bilo je još malo ovakvih a kad bude došlo do incidenata, verujem da bi među prvima pljunuo "eto vam protesti"
Boringly average, but also perfect for school run mums
- samo polako
Ma jok idem da uzmem nove patike iz nekog izloga!
evo onog dela
viewtopic.php?f=25&t=1072&start=20820

evo onog dela
viewtopic.php?f=25&t=1072&start=20820