Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ljudi, smanjite malo dozivljaj, nemojte se cascavati zbog raznoraznih kojestarija. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
methane.master napisao:Baš će te pitati da li da idu.Velja napisao:Zabraniću deci da idu tamo zbog ovakvih![]()
Ma zezam se, ne pita me niko ništa već godinama...
...osim onog - ,,Jel' imaš nešto keša kod sebe?''

A cekaj sta nije u redu sa onim likom sa sajkacom? Ne svidja ti se decko kako izgleda?
Nosi šajkaču i grobarsku majicu tako da ništa nije u redu...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Obicno se kaze da se muskarci poslednji put pitaju u zivotu kod maticara.Velja napisao:methane.master napisao:Baš će te pitati da li da idu.Velja napisao:Zabraniću deci da idu tamo zbog ovakvih![]()
Ma zezam se, ne pita me niko ništa već godinama...
...osim onog - ,,Jel' imaš nešto keša kod sebe?''
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1247363
Kod nas će ovo stići za 50 godina ali nije loše znati da se počinje sa primenom.
Kod nas će ovo stići za 50 godina ali nije loše znati da se počinje sa primenom.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa to kod nas kada bi se primetilo, nestale bi sve pare i zlato sa planete, zavrsilo u nasem budzetu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne znam šta hoćeš da kažeš, ali velika je razlika kad neko jadne ljude dovuče za neku sitnu naknadu da budu na ulicama a drugo je kad to neko radi iz ubeđenja ili revolta.samo polako napisao:Ma jok idem da uzmem nove patike iz nekog izloga!![]()
evo onog dela
viewtopic.php?f=25&t=1072&start=20820
Sad pošto se i ti malo praviš namerno blesav, kao i ovi iz vrha vlasti, sasvim razumem što te prikazuju kao nekog bota.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Avangardni ministar Vučić je to primenjivao pre 20g.nikaragva napisao:Pa to kod nas kada bi se primetilo, nestale bi sve pare i zlato sa planete, zavrsilo u nasem budzetu.
Ne sviđa mi se niko iz okolne ekipe. Deluju mi pijano i retardirano, a ubeđen sam da su došli da bi isprovocirali neki incident i eventualno maznuli patike iz nekog izloga ...ftj napisao: Ne svidja ti se decko kako izgleda?
- samo polako
Hoćeš revoluciju?Ji 4Tze napisao:Ne znam šta hoćeš da kažeš, ali velika je razlika kad neko jadne ljude dovuče za neku sitnu naknadu da budu na ulicama a drugo je kad to neko radi iz ubeđenja ili revolta.samo polako napisao:Ma jok idem da uzmem nove patike iz nekog izloga!![]()
evo onog dela
viewtopic.php?f=25&t=1072&start=20820
Sad pošto se i ti malo praviš namerno blesav, kao i ovi iz vrha vlasti, sasvim razumem što te prikazuju kao nekog bota.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Dzangrizavi matorac, level 10Velja napisao:
Ne sviđa mi se niko iz okolne ekipe. Deluju mi pijano i retardirano, a ubeđen sam da su došli da bi isprovocirali neki incident i eventualno maznuli patike iz nekog izloga ...

- samo polako
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ma bre
EGR off
DPF off
+ čip
Jesteee, samo su automobili problem, ma 10000000000000000000000000000000000000000000 ( jedan bačević)
Ono beše zimus u Sarajevu bilo uvedeno par nepar zbog izuzetne zagađenosti vazduha.
I kako je to tako odjednom nestala zagađenost kada je prestala grejna sezona

EGR off
DPF off
+ čip

Jesteee, samo su automobili problem, ma 10000000000000000000000000000000000000000000 ( jedan bačević)
Ono beše zimus u Sarajevu bilo uvedeno par nepar zbog izuzetne zagađenosti vazduha.
I kako je to tako odjednom nestala zagađenost kada je prestala grejna sezona

Možda zato što se nije mešao u svoj posao?Mr.Rotor napisao:Što je Toma najgori predsednik do sada? Šta mu fali?