Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Pošto vozim auto sa glupim BC, obično bude oko 24h vožnje pa rezervoaru, što je nekih 600 km. Bude verovatno i više h a manje km, ali nemam tu evidenciju. Dakle, oko 25 km/h prosek za original BG.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tu prosecnu brzinu mozes da imas posle ponoci i to je to.
U toku dana - nema trika, pa sve da se vozis u krug Bulevar Evrope, Bulevar Vojvode Stepe, Somborski Bulevar.
U toku dana - nema trika, pa sve da se vozis u krug Bulevar Evrope, Bulevar Vojvode Stepe, Somborski Bulevar.
Poslednja izmena od Delija u 31 Mar 2017, 10:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Možda ga ugasi na semaforu.
- Delija
- Kontakt:
Posto to cudo nema ASS ni pod razno, jedino da ga manuelno ugasi na svakom semaforu 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Znaci, divljas po mostu 

Vrlo verovatno 
Hoce da izgura iz leve trake sve one koji idu sporije od 120
Jedino tako moze da zadrzi visok prosek u gradu 

Hoce da izgura iz leve trake sve one koji idu sporije od 120

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ikac,
meni kad je vreme za tankanje, 'pitam' navi gde je najbliža pumpa i isključim se. Tih 2-3 km predjem čas i uštedim 10-15 eura po rezervoaru. Em mi je lakše da odmorim negde gde nema previše ljudi kao na pumpama na autoputevima.
Recimo kad vozim ka Srbiji, posle Beča ima Neudorf i tu se isključim i na JET natankam do kraja. Doduše svi znaju za tu pumpu, 2-3 km od autoputa i ima naših, rumuna, bugara itd, dosta je velika gužva na toj pumpi.
meni kad je vreme za tankanje, 'pitam' navi gde je najbliža pumpa i isključim se. Tih 2-3 km predjem čas i uštedim 10-15 eura po rezervoaru. Em mi je lakše da odmorim negde gde nema previše ljudi kao na pumpama na autoputevima.
Recimo kad vozim ka Srbiji, posle Beča ima Neudorf i tu se isključim i na JET natankam do kraja. Doduše svi znaju za tu pumpu, 2-3 km od autoputa i ima naših, rumuna, bugara itd, dosta je velika gužva na toj pumpi.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ma ok je to. Sipao sam u gradu i razlika je 0.3 eur po litru.
Problem je bio sto sam putovao bukvalno od PL do NL nocu, a gomila pumpi im radi do 22h, pa nisam hteo da rizikujem.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Problem je bio sto sam putovao bukvalno od PL do NL nocu, a gomila pumpi im radi do 22h, pa nisam hteo da rizikujem.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
To je drugo.
Ja sam se šokirao kada sam vozio iz Praga i nisam mogao da nadjem pumpu u Nemačkoj na autoputu. Ili ih nisam registrovao od umora
na kraju sam se isključio i našao jednu.
Ja sam se šokirao kada sam vozio iz Praga i nisam mogao da nadjem pumpu u Nemačkoj na autoputu. Ili ih nisam registrovao od umora

na kraju sam se isključio i našao jednu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Očigledno je ideja da se isključiš. Vrlo malo pumpi ima na samom banu. Verovatno ih nema uopšte na delovima koji su bez ograničenja.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Octavia 1.9 tdi, resetovao BC nakon Begaljičkog brda i stavio tempomat na 142. Do Malog Požarevca potrošnja 6.1 l/100 km. BC je obično tačan na otvorenom.
Osvrt na jednu od Alfinih potrošnja do čepa. Škoda trenutno plus litar vožena istim rutama, isti tempo. Gužve su doduše nešto veće, imam radove u Oml. Brigada, 3 trake u 1, i kod Zmaja onaj levak, pa bude stani kreni par minuta.nidza napisao:Ni ne dođem do 2000 kada glajdujem po gradu, nema svrhe. Na otvorenom već peglam.
Do cepa sa letnjim setom 7.1. Uglavnom bez grada, autoput malo, autobahn malo po lokalu, i tako. BC laže ko zmaj.
Tapatalk
Sa letnjim setom očekujem da padne malo, videćemo tačno koliko.
Sve u svemu, po ovom pitanju, poprilično bezbolan prelazak sa dizelaša na benzinca. Ja sam računao prilikom kupovine da će najmanje 2 litre više da troši.