Mi se ovde zezali, al ozbiljna situacija izgleda

Nego kad su ono utakmice LŠ, 11.04 ?
The press conference ended with an interesting revelation about his diet. Nole, apparently, has stopped eating meat. ' a pescatarian, a vegan, eating a little bit of fish here and there. It's been almost a year. Almost a year,' he said.
Scuderia napisao:http://www.tennisworldusa.org/news/news ... am-vegan-/
The press conference ended with an interesting revelation about his diet. Nole, apparently, has stopped eating meat. ' a pescatarian, a vegan, eating a little bit of fish here and there. It's been almost a year. Almost a year,' he said.
Matori, pogledaj ga, kost i koža. Čovek je hodajući leš, jebalo ga veganstvo u dupe, nadam se da će ga uskoro proći te holističke gluposti ili ode karijera.milospinkfloyd napisao:jel ima igde prenesena bilo cija izjava, a da je od nekog ko je kompetentan to da prenese, da je novak prestao da jede meso? Ja sam ubedjen da je to narodna izmisljotina, nikad ja nisam cuo nigde da je on prestao jesti meso
Eto, ovo nikad niko da spomene. Prvi put cujem a pratim tenis ponajvise od sportanidza napisao:Krajnje zanimljivo našta sam naleteo na wikiju.
1938. godine, French open, od 16 seed-ova, 4 igrača iz Kraljevine Juge.