Toyota Auris
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Toyota Auris
Samo ako je baš gusta magla. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
Nažalost, mišljenja sam da je Toyota dosegla zenit u bezličnosti i bezidejnosti svojih automobima...
... za razliku od svojih reklama
http://www.youtube.com/watch?v=zVwJrAr7GkY&
Jel to onaj naš u reklami?

... za razliku od svojih reklama

Širim haos!
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Šta reći? Slažem se da je korak u nazad što se tiče dizajna... Mnogo detalja koji odvlače pažnju... Daleko od minimalizma koji se većini dopada. Ne znam na koga ciljaju sa ovim.
Mislim da ciljaju na azijate. Njima su azijatkinje lepe žene pa im je verovatno i ovo lep auto.
T&S

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ah, Tojota, marka koja me zadnjih godina najvise razocarava (mada nikad nisam ni bio lud za njom).
Prave totalno bezvezne automobile, neoriginalne, neinteresantne, bez dobrih voznih karakteristika, bez neke posebne udobnosti, bez posebnog izlgeda, bez posebnih motora, bez posebno povoljne cene (bas naprotiv, skupi su jako), i ne posebno kvalitetne (osim u njihovim reklamama gde su neunistivi i jos poneki fan boy veruje u te bajke o tojoti...). Sve u svemu ne kontam koga oni ciljaju i ko kupuje njihova kola.
Citao sam skoro neki clanak o Avenvisu, prosto se vidi koliko su se novinari smorili pisuci clanak
Vozi se potpuno prosecno, nema nekog uzivanja u voznji, nije lep, unutra nit je interesantnan nit posebno kvalitetan, verujemo da ce vas dobro sluziti, idealan za sluzbeni auto koji ce vas dobro sluziti i nece vam biti zao da se rastanete od njega 
Inace, ovaj Auris mi se cak i svidja, u svakom slucaju za svaku pohvalu sto su napravili nesto sto odskace od njihovog dosadnog bezlicnog dizajna, pa makar se nekima i ne svidjao, ovako bar moze nekome da se zaista i svidi jer je neobican, meni uopste nije los.
WTF???
Kakva je ovo bolesna reklama i koja bi trebala da bude njena poruka/poenta?
Prave totalno bezvezne automobile, neoriginalne, neinteresantne, bez dobrih voznih karakteristika, bez neke posebne udobnosti, bez posebnog izlgeda, bez posebnih motora, bez posebno povoljne cene (bas naprotiv, skupi su jako), i ne posebno kvalitetne (osim u njihovim reklamama gde su neunistivi i jos poneki fan boy veruje u te bajke o tojoti...). Sve u svemu ne kontam koga oni ciljaju i ko kupuje njihova kola.
Citao sam skoro neki clanak o Avenvisu, prosto se vidi koliko su se novinari smorili pisuci clanak

Inace, ovaj Auris mi se cak i svidja, u svakom slucaju za svaku pohvalu sto su napravili nesto sto odskace od njihovog dosadnog bezlicnog dizajna, pa makar se nekima i ne svidjao, ovako bar moze nekome da se zaista i svidi jer je neobican, meni uopste nije los.
methane.master napisao:Nažalost, mišljenja sam da je Toyota dosegla zenit u bezličnosti i bezidejnosti svojih automobima...![]()
... za razliku od svojih reklama![]()
WTF???
Kakva je ovo bolesna reklama i koja bi trebala da bude njena poruka/poenta?
Poslednja izmena od Laki021 u 22 Avg 2012, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Sačekaj da ti cozmo odgovori na ovaj prvi deo posta pa ćeš videti da nisi u pravu.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brate, ovo ne mozes ni da operes ko covek koliko ima uglova i proreza....
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Brate koja reklama!

Poenta je da OVO cudo nit ima sise nit ima dupe... Tako ni Toyota ne lici ni na sta, pa su kao preslikana... A pritom nisam ni siguran da je OVO zensko...
Brzine idu u H-a !!!

Netz logo. Netz je najveći diler Toyote u Japanu.

Mozda je reklama za japansko drziste. Oni su svi poremeceni 

- methane.master
Pa zato i kažem. Auto je bezidejan, ali je reklama pun pogodak. O skrivenim porukama, ne bih je nemam ni ja pojma šta je pesnik hteo da kaže, ali zadatak reklame je da skreće pažnju, ako treba i šokira, a ova to radi.Day Walker napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brate koja reklama!![]()
Poenta je da OVO cudo nit ima sise nit ima dupe... Tako ni Toyota ne lici ni na sta, pa su kao preslikana... A pritom nisam ni siguran da je OVO zensko...
A za model, prvo mi je pao na pamet onaj Andrej Pejić. Na netu kažu da jeste on u reklami.
Širim haos!