Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Ma ukrao milion glasova.
Koliko ne volim te optuzbe "Ukrao 500.000 glasova, ovo ono." Nema ni jedan bolji argument od toga?? Verujem da je bilo nekih sitnijih nepravilnosti ali 319.000 su cista glupost, a metoda kojom su dosli do nje jos gluplja.

Ovo sa protestima je kompletna glupost. Izbori su bili i imali su pravo glasa. Ovo nije vreme krađe glasova kao nekada, tako da ove gluposti sa samo akademskim građanima kao protestantima bez ikakve pomoci raznih organizacija. Sviranje *r(u .
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nikad nije više bilo vreme krađe nego sada...
Najbolje da sve ostane isto i da se ništa ne promeni narednih 10-15 godina?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Gde je onaj klip na yt kad su gledali glasove na Kosobu, na koverti piše tipa 19 glasova, unutra 6 listića?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
sebekkg napisao:Ovo sa protestima je kompletna glupost. Izbori su bili i imali su pravo glasa. Ovo nije vreme krađe glasova kao nekada, tako da ove gluposti sa samo akademskim građanima kao protestantima bez ikakve pomoci raznih organizacija. Sviranje *r(u .

Naravno da ne treba, al' slaba vajda od svih ovih protesta dok ga svi lideri tapšu po leđima. Postavio sam pre par dana komentar na ova okupljanja američkog ambasadora. Mrka kapa, ukratko...Heinz napisao:Najbolje da sve ostane isto i da se ništa ne promeni narednih 10-15 godina?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sebek jes bio nekad u BO na izborima?
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Ja sam bio u stanovu. Nisam imao vremena da idem na druga glasacka mesta. Bio je predstavnik za svakog kandidata. Bez potpisa svakog clana komisije, u proverama, nema pustanja glasova.
Lučić: Tvrdnje o falsifikovanju rezultata zakonski ispitati
http://rs.n1info.com/a240929/Vesti/Vest ... itane.html
"To mora zakonski da se goni. Vučić lično mora da uhvati ljude koji su falsifikovali zapisnike na biračkim mestima. Ako to ne uradi ova država je u ozbiljnoj opasnosti. To znači da niko ne štiti zakonitosti u ovoj državi. Odlučiti da se ne goni zakonski takva stvar to je apsolutno neoprostivo. Znači da više nikad nećemo imati poverenja u ljude koji sede na biračkim mestima. To znači da džaba izlazimo na izbore. Ako se falsifikuju izborni rezultati, nama izbori ne trebaju. Mi onda džaba bacamo pare na izbore, neka ih falsifikuju i završe taj posao. Ovo mora zakonski da se goni, računica nije bitna", rekao je Lučić.
http://rs.n1info.com/a240929/Vesti/Vest ... itane.html
"To mora zakonski da se goni. Vučić lično mora da uhvati ljude koji su falsifikovali zapisnike na biračkim mestima. Ako to ne uradi ova država je u ozbiljnoj opasnosti. To znači da niko ne štiti zakonitosti u ovoj državi. Odlučiti da se ne goni zakonski takva stvar to je apsolutno neoprostivo. Znači da više nikad nećemo imati poverenja u ljude koji sede na biračkim mestima. To znači da džaba izlazimo na izbore. Ako se falsifikuju izborni rezultati, nama izbori ne trebaju. Mi onda džaba bacamo pare na izbore, neka ih falsifikuju i završe taj posao. Ovo mora zakonski da se goni, računica nije bitna", rekao je Lučić.
Potencijalno ukrao i ukrao nije isto. Na osnovu nasumicnog uzorka je to procena. Potrudi se da razbijes stereotipe o policajcima time sto ces procitati pa komentarisati.H4wkeye napisao:Ma ukrao milion glasova.Koliko ne volim te optuzbe "Ukrao 500.000 glasova, ovo ono." Nema ni jedan bolji argument od toga?? Verujem da je bilo nekih sitnijih nepravilnosti ali 319.000 su cista glupost, a metoda kojom su dosli do nje jos gluplja.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kojom magijom da razbije stereotipe?
Uz to, ko zna sta mu stavljaju u sendvic

Uz to, ko zna sta mu stavljaju u sendvic

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I onda je mrmot zavio čokoladu...sebekkg napisao:Ja sam bio u stanovu. Nisam imao vremena da idem na druga glasacka mesta. Bio je predstavnik za svakog kandidata. Bez potpisa svakog clana komisije, u proverama, nema pustanja glasova.
RN3 Pro via TT
Hokaj je gudkap, nemojte mu podmetati svašta...

Just sayin.Ima li neko stručan da mi odgonetne - da li se glasački listići peglaju pre ubacivanja u džakove ili posle?
Ili sam ja jedina budala koja je savila listić da bi mogao da prodje kroz onu rupu?

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.