Dobro veče
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Dobro veče
Listić i ne može da prodje nesavijen, ovo je takva nameštaljka da nemam reči.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ma znam ja sta su oni rekli, ali bolje je da su izjavili "Sumnjamo na potencijalnu gradju glasova, zabelezene nepravilnosti tu tu i tu, toliko i toliko utvrdjeno." Ovo potencijalno 319.000 pokradeno i takvi pompezni naslovi su po meni jako bedni.Dusan napisao:Potencijalno ukrao i ukrao nije isto. Na osnovu nasumicnog uzorka je to procena. Potrudi se da razbijes stereotipe o policajcima time sto ces procitati pa komentarisati.H4wkeye napisao:Ma ukrao milion glasova.Koliko ne volim te optuzbe "Ukrao 500.000 glasova, ovo ono." Nema ni jedan bolji argument od toga?? Verujem da je bilo nekih sitnijih nepravilnosti ali 319.000 su cista glupost, a metoda kojom su dosli do nje jos gluplja.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sad ce H4wkeye da ti objasniDusan napisao:
Just sayin.Ima li neko stručan da mi odgonetne - da li se glasački listići peglaju pre ubacivanja u džakove ili posle?
Ili sam ja jedina budala koja je savila listić da bi mogao da prodje kroz onu rupu?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ljudi u vrećama je i dalje (ako neko sad ne čeprka po njima, a sve je moguće) ono što je ubačeno.
Neko je zamenio zapisnike. Što da ne, skroz moguće. Što ne objave jučerašnje brojanje glasova u RIK? Snimile su sve TV kamere i tražili su da se danas objavi, ali RIK je odbio.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Neko je zamenio zapisnike. Što da ne, skroz moguće. Što ne objave jučerašnje brojanje glasova u RIK? Snimile su sve TV kamere i tražili su da se danas objavi, ali RIK je odbio.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam u toku ... šta su to juče zabeležile kamere?
Ma i na prošlim izborima je bilo velike krađe, sećam se da je Boško Obradović slikao prepravljane zapisnike, bez potpisa i sl., nego su na kraju svima donekle odgovarali rezultati, pa se nije toliko dizala prašina.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Krađe je uvek bilo i uvek će je biti. To je samo jedan od načina kako nas varaju i mažu oči demokratijom, svuda u svetu...
Vladaće onaj kojeg postave moćnici - milom ili silom. U jednom slučaju će biti demokrata, a u drugom diktator
Evo ga ovaj, baš sam se pitao kad će da se javi...
Vladaće onaj kojeg postave moćnici - milom ili silom. U jednom slučaju će biti demokrata, a u drugom diktator

Evo ga ovaj, baš sam se pitao kad će da se javi...
A piramide su napravili vanzemlajci. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Slažem se. Ali ne treba zaboraviti da postoji više centara moći, često sa vrlo različitim interesima u pogledu određenih pitanja. Čak i u istoj zemlji, npr. u SAD. Dobar političar i dobre službe koje stoje iza njega, mogu za svoju zemlju da "izvuku" mnogo više od lošeg. A AV je vrlo loš, njegova međunarodna politika se svodi na to da svakome daje ono što mu traži. I da čak daje blanko obećanja za budućnost, zaklinje se na vernost EU, i ide (kako sam kaže) "da moli za Srbiju". To se tako ne radi.Dusan napisao:Krađe je uvek bilo i uvek će je biti. To je samo jedan od načina kako nas varaju i mažu oči demokratijom, svuda u svetu...
Ђенерал Јанковић
Radodajka

Nisu oni, ali su možda zbog njihDusan napisao:A piramide su napravili vanzemlajci.

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Problem je što ne daje "sebe", već "nas"Velja napisao:Radodajka![]()

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima tu dobrih cica
rece mi drug da je navodno bio transparent 'Necu slanu plazmu':kezo:
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk