Pa da, ali veganske.milospinkfloyd napisao:Ma vidim ga ja jasno ali ja ne verujem da on ima bilo sta ispod najbolje ishrane na svetu koja postoji.
Sport
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Sport
Trener ga najzad pustio da igra:
https://www.youtube.com/watch?v=GMYXLoSIH5s
Marjanović: Ja u poslednjih 7 minuta? Nemoguće
Srpski košarkaš Boban Marjanović zabeležio je u noći između petka i subote partiju karijere protiv Hjuston Rokitsa.
ĐN IZVOR: B92 SUBOTA, 8.04.2017. | 10:11
Marjanović je bio najzaslužniji za iznenađenje u Hjustonu (114:109), pošto je za 28 minuta ubacio 27 poena (12-18 iz igre, 3-4 slobodna bacanja) uz 12 skokova i 2 asistencije.
Rokitsi su vodili u prvom poluvremenu pre nego što je Bobi ušao i sa osam poena vratio svoj tim u život, da bi u finišu imao zapaženu rolu u preokretu.
Srbin je u igru ušao sedam minuta pre kraja utakmice kod rezultata 94:89 za domaći tim, a sa 9 poena predvodio je Pistonse do izjednačenja 105:105, a onda je meč prelomljen trojkom Stenlija Džonsona.
“Bio sam veoma iznenađen da igram u tom periodu meča. ‘Ideš na teren’, rekao mi je trener. ‘Vau, ja idem na parket?”, opisao je Bobi taj trenutak.
Vratio se u igru i pomogao Pistonsima da pobede.
“Profesionalac sam i svi u timu, uključujući Henrija i Stenlija, koristimo minute na parketu. Želimo da napredujemo i pomognemo starterima. Želimo da skačemo i pomažemo ekipi što je više moguće”, dodao je povremeni srpski reprezentativac.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1248332
https://www.youtube.com/watch?v=GMYXLoSIH5s
Marjanović: Ja u poslednjih 7 minuta? Nemoguće
Srpski košarkaš Boban Marjanović zabeležio je u noći između petka i subote partiju karijere protiv Hjuston Rokitsa.
ĐN IZVOR: B92 SUBOTA, 8.04.2017. | 10:11
Marjanović je bio najzaslužniji za iznenađenje u Hjustonu (114:109), pošto je za 28 minuta ubacio 27 poena (12-18 iz igre, 3-4 slobodna bacanja) uz 12 skokova i 2 asistencije.
Rokitsi su vodili u prvom poluvremenu pre nego što je Bobi ušao i sa osam poena vratio svoj tim u život, da bi u finišu imao zapaženu rolu u preokretu.
Srbin je u igru ušao sedam minuta pre kraja utakmice kod rezultata 94:89 za domaći tim, a sa 9 poena predvodio je Pistonse do izjednačenja 105:105, a onda je meč prelomljen trojkom Stenlija Džonsona.
“Bio sam veoma iznenađen da igram u tom periodu meča. ‘Ideš na teren’, rekao mi je trener. ‘Vau, ja idem na parket?”, opisao je Bobi taj trenutak.
Vratio se u igru i pomogao Pistonsima da pobede.
“Profesionalac sam i svi u timu, uključujući Henrija i Stenlija, koristimo minute na parketu. Želimo da napredujemo i pomognemo starterima. Želimo da skačemo i pomažemo ekipi što je više moguće”, dodao je povremeni srpski reprezentativac.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1248332
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
I nisu oni popustili koliko je Portland dobro odigrao kad je bilo najvaznije i vezao 6-7 pobeda. Ima jos sanse, do kraja imaju jos dve protiv Oklahome kojima je mesto zacementirano pa mozda i nece da forsiraju mnogo i Dalas u gostima. Portland danas protiv Jute koja se bori za cetvrto mesto i treba im pobeda, San Antonia koji je vec najavio da do kraja odmara najvaznije igrace i Nju Orleansa, sve kuci. Treba im da pobede sve tri a ovi da izgube dve ili da pobede dve a ovi izgube sve tri 

Pobedio Portland Jutu ode sve u k...
Nije toliko kriv Denver vec Portland kako kornjaca rece, nije realno da ekipa koja se bori za PO dobije 9 od 10 utakmica kao sto oni uradise i prestigose Denver koji nije imao srece protiv Hustona gde tri utakmice izgubi na klackalicu.
Nije toliko kriv Denver vec Portland kako kornjaca rece, nije realno da ekipa koja se bori za PO dobije 9 od 10 utakmica kao sto oni uradise i prestigose Denver koji nije imao srece protiv Hustona gde tri utakmice izgubi na klackalicu.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Bolji je Portland tu nema šta, imaju Lillarda koji je ipak neka zvezda i njegovih 27. ppg je ogormna stvar, tu je i McCollum sa 23ppg. Imaju lidere i to je to.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kako izgubiše i ovu utakmicu
Minut ipo pre kraja (ako ne grešim) vode sa 10 poena i na kraju izgube sa 1 poenom. Svaka čast Westbrook-u, dade im koš skoro sa polovine terena, u zadnjoj sekundi.

Minut ipo pre kraja (ako ne grešim) vode sa 10 poena i na kraju izgube sa 1 poenom. Svaka čast Westbrook-u, dade im koš skoro sa polovine terena, u zadnjoj sekundi.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cao-zdravo.
Bobi opet dobio 22 minuta - 14 poena, 10 skokova i 1 ukradena lopta.
Bobi opet dobio 22 minuta - 14 poena, 10 skokova i 1 ukradena lopta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dortmundov autobus otisao u vazduh, Bartra povredjen, nemacka policija dala zvanican izvestaj "da sa njim nije nista strasno" i da je eksploziju izazvao poveci upaljac, posle rekose da su bile tri eksplozije.
Izgleda da i Nemci imaju Nebojsu iz Berlina.
TT
Izgleda da i Nemci imaju Nebojsu iz Berlina.
TT
Имам једно потпитање...