Letnje gume
Re: Letnje gume
Jel' su mu napred zimske?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne letnje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
To je onda onaj stav da se pozadi drže bolje gume i ja se slažem sa tim. Neko bi možda uradio kontra, čisto da bi odložio kupovinu sledećeg para guma...
- samo polako
Sad sam malo gledao preporuku proizvođača i oni kažu bolje je pozadi zbog raznih stvari. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sa losijim prednjim se podupravlja iliti understeeruje sto je daleko bezbedniji i nadasve predvidljiviji oblik proklizavanja i gubitka kontrole nad vozilom, pa zato.
Ja sam skoro uvek stavljao nove napred i kada pri kisi/snegu kroz krivinu ide malo brze i naglo oduzme gas oseti se da je zadnji deo nemiran.
Ja sam skoro uvek stavljao nove napred i kada pri kisi/snegu kroz krivinu ide malo brze i naglo oduzme gas oseti se da je zadnji deo nemiran.
Juče sam se sa matorim raspravljao koje P-Zero da stavim napred. Jedan par je 31. nedelja 2016, drugi par je 30-ta.
Ipak sam stavio novije i bolje napred.
Teška odluka, nije mala razlika... 

Nidzo podlegao si manipulaciji.
Molim te, pogledaj onaj gif iz dobro vece teme.
Molim te, pogledaj onaj gif iz dobro vece teme.
Nikad nije dobro imati drastičnu razliku prednja/zadnja osovina
- samo polako
A koliko je ta razlika koja se može tolerisati?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Auto ti je totalno van balansa...nidza napisao:Juče sam se sa matorim raspravljao koje P-Zero da stavim napred. Jedan par je 31. nedelja 2016, drugi par je 30-ta.

Zavisi od vlasnikasamo polako napisao:A koliko je ta razlika koja se može tolerisati?

Re: Insajderske informacije
https://passenger-car.kormoran-tyres.co ... rformance/Risto napisao:...postoji armija fanova Wintere koja će ovo da kupuje.
17"-19"
To ti uvalili ostatke kad su sve kvalitetne gume napakovali na eReSove za Svicunidza napisao:Juče sam se sa matorim raspravljao koje P-Zero da stavim napred. Jedan par je 31. nedelja 2016, drugi par je 30-ta.