Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Dobro veče

Post od snork »

methane.master napisao:Ne brini skontali bi. Na protestu je ipak malo mlađi i nacitaniji svet. ;)
Problem i jeste što je malo mlađi svet. :) Alan Ford su čitali ljudi koji sada imaju između 35 i 55 (+-5) godina.
grujicd napisao:Fan sam Alan Forda, sećam se i Frita i Fruta ali taj transparent nisam zapamtio. Mada, cenim da bi odmah posumnjao odakle je ;)
Ah, pa to je epizoda br. 20 (ili 19, zavisi kako se broji), znači među prvih 50, koje su bile i najbolje. Alan Ford je počeo da izlazi dok ja još nisam bio ni rođen, :) ali su u jednom trenutku "premotali" na početak (sa novim izgledom korica), pa su dotadašnje epizode ponovo štampane. Poslednji reprint starih epizoda od strane originalnog Yu izdavača ("Vjesnik", Zagreb) su bili mesečni trobroji koji su počeli da izlaze 1989. Poslednji koji se mogao kupiti u Srbiji je trobroj br. 13 (znači 37, 38 i 39 epizoda) iz juna ili jula 1991. Posle toga su prekinute sve ekonomske veze između Srbije i Hrvatske. Kad je 1. 9. počela školska godina, nije bilo krede, jer je nju proizvodio samo Karbon-Zagreb. :glavomuzid: Mislim da je i u Hrvatskoj izašao još samo trobroj br. 14, ali nisam siguran.
kragujevac napisao:Ja sam imao skoro sve stripove Alan Forda tamo negde krajem osamdesetih (bilo je tu doooobro preko sto stripova, mislim nekih 120tak). Kad sam trebao da podjem u D jedan drugar me "nahvata" na brzaka da mu ih prodam, što sam ja u naletu debilizma na žalot i uradio :kuku: . U fazonu, šta će ti to da stoji samo itditd. kmeee.
Ja sam još gori - kad je počela kriza, prodao sam ih preprodavcima na Platou kod Filozofskog fakulteta (čuvena beogradska berza Alan Ford-ova). Ali većina su bile epizode s kraja 80-ih, koje su dosta loše. Trobroje sam sačuvao.
Ogi napisao:Je l primio neko mozda dodatni racun za infostan za "razliku u vodi" ? Pa sta cu sutra da im uradim... :besan:
Primio, prošlog meseca. Većina je dobila ovog. To rade svake godine - ne očitavaju vodomere zimi, nego računaju prema proseku potrošnje. I onda posle stigne znatno veći ili znatno manji račun, u skladu sa stvarnim stanjem. Da im radiš realno ne možeš ništa. Ja sam, dok sam imao svoj vodomer, proveravao stvarnu potrošnju i nisu krali. Sad kada živim u zgradi sa više stanova, ni ne mogu sam da proverim.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nama su prošli mesec korigovali račun na dole, prijatno me iznenadili. Jedino što me mrzelo da idem do Infostana da vidim šta su smanjili, i to na nekih 6-7 računa počev od januara 2016. valjda.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nama je račun za toplu vodu primetno uvećan.
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Jutro :)

Sad naletim na izvjestaj Nade M. na RTSu. Kaze imaju povecan broj poziva u periodu izmedju 19-22h. I kaze pokusavaju do svih doci na vrijeme ali im protesti otezavaju dolazak u sto kracem vremenu :)
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Bolest se uvukla u sve sfere društva. Gadno je gledati kako se ljudi tako zaraze, a vakcine nažalost još nema. Smradovi.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Vjerujte u ljubav. :cool!:

Slika

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Uninuni napisao:Jutro :)

Sad naletim na izvjestaj Nade M. na RTSu. Kaze imaju povecan broj poziva u periodu izmedju 19-22h. I kaze pokusavaju do svih doci na vrijeme ali im protesti otezavaju dolazak u sto kracem vremenu :)
Nada Macura se nije slojevito obukla, ne nosi vodu sa sobom i jaaaaaako malo seta. Trebalo bi da pocne da seta, godice njenom zdravlju.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Samo gaće nek ne zaboravi.

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Gospodjica. :kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Meni njeno kukanje liči na početak panike u najširem prstenu zaštite lika i dela velikog vođe...

Bujošević je hit ovih protesta :kafa:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Bujošević obrnuo krug. Od Ćuruvijinog saborca, do Vučićevog direktora TV.

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Laku noc :glavomuzid: :kuku:
Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Leptejebo

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Velja