Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Mobile uploads :)

Post od shandu90 »

:kezo:
Ima i nas kod kojih se davno ugasila strast za masinama koje posedujemo pa ih ostavimo u perionici na komplet pranje.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

I ja Octaviu perem na 3 meseca :pssst: Spolja jos tu i tamo, ali iznutra nista. Stidim se sebe. Nadam se kad kupim auto da cu obracati vise paznje...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ja sam do pre dve-tri godine znao da provedem ceo dan zezajući se oko "negovanja" auta. Od pranja šamponom za kola, sušenja jelenskom kožom, preko trljkanja kojekakvim voskovima, politurama, idibegaj, pa unutra mazanje kože losionima, onda sredstvom za impregniranje, čišćenja ventilacionih otvora četkicom, brisanje stakla iznutra alkoholom, posebno čišćenje volana. Felne su priča za sebe, nisam ih prao namontirane nego sam skidao jednu po jednu itd :kuku: . Imao sam više kozmetike za auto nego za sebe. :kuku:
Onda prodje vreme, auto više nije nov-mlad, pa se predje na "normalnu" eksploataciju. Sad ga perem 2-3 puta spolja i 5-6 puta unutra za godinu dana. Jednostavno sam izgubio volju, možda mi se vrati kada jednog lepog dana budemo konačno našli auto za nas.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Ja ga jednom mesecno pocastim. Zato smo i uzeli srebrne.

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Srebrni auto je nešto najbolje i najpraktičnije ako neko nema volje i vremena da se bavi istim. Mi smo vozili od 1992 do 2008 samo aute u srebrnoj boji. Uopšte nam nije bila namera ili moranje, ali se eto tako namestilo. Ovaj tamno plavi je čist samo pola sata posle pranja.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

shandu90 napisao:Ja ga jednom mesecno pocastim. Zato smo i uzeli srebrne.
+1
Sto dinži u samouslužnoj i sija se danima... Prosto me sramota koliko se sija :)
Poslednja izmena od Velja u 12 Apr 2017, 11:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Najbolje je kad imas privilegiju da ti u firmi operu automobil :baja:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Velja napisao:
+1
Sto dinži u samouslužnoj i sija se danima... Prosto me sramota koliko se sija :)
To ti ne verujem... posebno ne za zadnji branik :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Velja napisao:
+1
Tek sad se cakli posle farbanja i sredjivanja onih 'oziljaka', bas je podmladjena.

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja sam prestao da perem auto kad sam prodao Crossa, odmah sledece sezone mi se pokidao Karcher (ja ga ostavio bez vode dok sam bio u kuci), tako da sam skroz prestao da perem auto kod kuce.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ja koji god auto da vozim, uvek ga perem 1 nedeljno i usisavanje na desetak dana.. Jednostano ne zelim da se vozim u necemu prljavom. Kad nekom vidim auto neopran pola godine, odmah pomislim da je takav covek generalno i kod kuce i svuda - aljkav i nezainteresovan.

Nikad nisam razmisljao na nacin "kad jednog dana budem imao bolji auto odrzavacu ga cesce". Nikad ne znas gde vodi buducnost, mozda ces imati bolji a mozda i pasti na dosta losiji od trenutnog. Kad sam imao novi jugic efi uvek je bio uglancan.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Kad bih ja sad ovde gde sam imao novog Jugića, on bi svakako bio mažen i pažen. :D .
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja perem auto i po par puta nedeljno. U principu cim dodje lepo vreme operem ga na samousluznoj. Pa ako padne kisa ili ga isprljam (posto "peru" ulice svako vece skoro) onda opet odem i operem ga. :kezo: Tako da, 7-8 puta mesecno sigurno. I cistim unutra/usisavam nekoliko puta isto. Jedino kad je period loseg vremena, pa je kisa itd onda tad ne.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Darko napisao:Ja koji god auto da vozim, uvek ga perem 1 nedeljno i usisavanje na desetak dana.. Jednostano ne zelim da se vozim u necemu prljavom. Kad nekom vidim auto neopran pola godine, odmah pomislim da je takav covek generalno i kod kuce i svuda - aljkav i nezainteresovan.
Stan mi je uvek tip top sredjen. Podrum mi je trenutno malo prenatrpan, izbaciću neke stvari sad za vikend, inače je najsloženiji u celoj zgradi. Tako da ti te teorije padaju u vodu :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Tu je i četvrti samo se ne vidi u prvom planu. Ništa mi ne ide od ruke, tražim drugo rešenje u pola noći, a rano sam ustao i opet ću rano ustati. Ako odspavam uopšte makar malo. I posle kažu, lako je tebi, ti si IT-ijevac. Slika

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori