Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Ja uzeo pekaru tefal cini mi se tri put pekli i sad skuplja prasinu vec dve tri godine. Dobro jednom smo i dzem napravili cini mi se. Nije los bio hleb ima knjiga recepata.
Obratii bih paznju na broj programa. I ne bih uzimao no.name.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Obratii bih paznju na broj programa. I ne bih uzimao no.name.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Uzeo Gorenje, ovde u CG i nije bio neki preteran izbor, i još taj model imaju kumovi pa smo imali i preporuku:
http://www.gorenje.rs/proizvodi/mali-ku ... 0bk/347045
http://www.gorenje.rs/proizvodi/mali-ku ... 0bk/347045
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni dve baš ove crkle u garantnom roku, oba puta nisu popravljali, inače, nije loša pekara 
Sent from my Le X821 using Tapatalk

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam razmisljao o nabavci jedne.
Kako verujem da ne bih našao pravu meru između skupljanja prašine i ožderavanja od testa, digoh ruke. Em moram da smršam, em nemam dovoljno mesta u kuhinji. Jedva nađoh gde da lagerujem sokovnik
Kako verujem da ne bih našao pravu meru između skupljanja prašine i ožderavanja od testa, digoh ruke. Em moram da smršam, em nemam dovoljno mesta u kuhinji. Jedva nađoh gde da lagerujem sokovnik

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja sam imao problem što smo pravili mnogo dobar hleb, pola hleba za obrok kupovnog i domaćeg ne može baš da se poredi, to mi je mera svakako 
Druga stvar, sva kupovna brašna osim belog su diskutabilna, onda sam jurio mlinove kojih nemam u blizini, kupovina na džakove i skladištenje toga su dovoljna komplikacija po sebi, tolika da sam kada je druga Gorenje pekara izdahnula, istu zamenio za aparat za brijanje

Druga stvar, sva kupovna brašna osim belog su diskutabilna, onda sam jurio mlinove kojih nemam u blizini, kupovina na džakove i skladištenje toga su dovoljna komplikacija po sebi, tolika da sam kada je druga Gorenje pekara izdahnula, istu zamenio za aparat za brijanje

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
OdličnoLukaMaletin napisao:Ja mislim da je na mom 4cm i još nijednom nije zaskripaoD
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Bio u njihovom salonu na Temerinskoj, odlicni kreveti, puno drvo bukovina i letvice takodje. Najverovatnije ce biti ovaj Quardo, po 4cm gore dole i stranice 3.
Supruga zapela za ovu belu kao i za ormarice te dodatnu fioku i dusek neki sa dve strane tako da bi na kraju sve sppmenuto trebalo ispasti 620e.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako nema, trazite petu nogaru u sredini.
Meni je Rational radio ploce za zvucnike, dok je bio u garazi u Boze Kuzmanovica.
Meni je Rational radio ploce za zvucnike, dok je bio u garazi u Boze Kuzmanovica.

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ima petu nogu i letvice su bukva 4x2cm. Srafovi sastava stranice 13ice koliko videh.
Da li je bolje uzeti dusek izjedna ili 2 posebno?
Zicani otpada u startu, cim sad seo propao je 10ak cm kao da sam tezak 200kg. A i imam problema sa isijalgijom.
Da li je bolje uzeti dusek izjedna ili 2 posebno?
Zicani otpada u startu, cim sad seo propao je 10ak cm kao da sam tezak 200kg. A i imam problema sa isijalgijom.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Aj slikaj neki spoj. Tražim neki krevet da ne pravim sâm opet
odradio je svoje pošteno
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moj custom-made ima 6 noguSloba napisao:Ako nema, trazite petu nogaru u sredini.

2 napred, 3 nazad i jednu u sredini.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Bolje dva osim ako spavate priljubljeni jedno uz drugo. Niste iste težine i verovatno vam neće podjednako odgovarati isti dušek.Puzo81 napisao: Da li je bolje uzeti dusek izjedna ili 2 posebno?
Postoje različiti žičani dušeci, nemoj u startu da ih otpisuješ (mada ja ne spavam na žičanom). Najveći problem je što pravi zaključak o dušeku (bio žičani ili moderni) ne možeš da stekneš u radnji, treba zaista da spavaš na njemu nekoliko sati (ili noći). Mislim, da je nešto krš, to možeš odmah da vidiš. A da li će kvalitetan dušek da ti odgovara, to je malo teže proveriti u radnji.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na dušeku ne treba štedeti.
Ukoliko se uzmu dva, lakše je baratati sa njima. Naravno, osnovna prednost je da svako bira sebi kako mu odgovara, ali se lakše prevrću i održavaju.
Neki čak stavljaju i naddušek, zbog prelaza, ali kod dobrih dušeka to i nije toliko izrađeno, uz dobru posteljinu.
Postoje i opcije gde se dušek kupuje sa dve različite strane.
I slažem se da dobar žičani ne treba otpisivati. Reklame su čudo i sve ove moderne tehnologije, ali dobar žičani dušek će sigurno potrajati dovoljno do zamene. Ima i dušeka u kojima se žičano jezgro dodatno povezuje međusobno, tako da se težina raspodeljuje i smanjuje se "propadanje", ali i habanje na duže staze. Ne kažem da su bolji od full pene, ali ne kažem ni da nisu.
Ukoliko se uzmu dva, lakše je baratati sa njima. Naravno, osnovna prednost je da svako bira sebi kako mu odgovara, ali se lakše prevrću i održavaju.
Neki čak stavljaju i naddušek, zbog prelaza, ali kod dobrih dušeka to i nije toliko izrađeno, uz dobru posteljinu.
Postoje i opcije gde se dušek kupuje sa dve različite strane.
I slažem se da dobar žičani ne treba otpisivati. Reklame su čudo i sve ove moderne tehnologije, ali dobar žičani dušek će sigurno potrajati dovoljno do zamene. Ima i dušeka u kojima se žičano jezgro dodatno povezuje međusobno, tako da se težina raspodeljuje i smanjuje se "propadanje", ali i habanje na duže staze. Ne kažem da su bolji od full pene, ali ne kažem ni da nisu.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Još jedna bitna stvar, podnice značajno menjaju osećaj. Isti dušek na čvrstoj podlozi i na latoflex podnicama je potpuno različita priča. A i same podnice mogu da se razlikuju značajno (podešavanje tvrdoće i slično).
Moja žena spava na mekšem dušeku sa latofleksom, ja na tvrđem sa čvrstom podlogom. Dok smo imali jedan veliki dušek, imala je bolove u leđima i generalno nije mogla da se naspava. Kada je promenila, preporodila se. Mnogo bitna stvar, definitivno poslednja stvar za štednju.
Moja žena spava na mekšem dušeku sa latofleksom, ja na tvrđem sa čvrstom podlogom. Dok smo imali jedan veliki dušek, imala je bolove u leđima i generalno nije mogla da se naspava. Kada je promenila, preporodila se. Mnogo bitna stvar, definitivno poslednja stvar za štednju.
Ima u IKEA za 10 eur spojnica za dva duseka. Fina stvar.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Potvrdjujem, imamo je kod nas izmedju dušeka.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac