klisko napisao:Bolje dva osim ako spavate priljubljeni jedno uz drugo. Niste iste težine i verovatno vam neće podjednako odgovarati isti dušek.Puzo81 napisao: Da li je bolje uzeti dusek izjedna ili 2 posebno?
Zicani otpada u startu, cim sad seo propao je 10ak cm kao da sam tezak 200kg. A i imam problema sa isijalgijom.
Postoje različiti žičani dušeci, nemoj u startu da ih otpisuješ (mada ja ne spavam na žičanom). Najveći problem je što pravi zaključak o dušeku (bio žičani ili moderni) ne možeš da stekneš u radnji, treba zaista da spavaš na njemu nekoliko sati (ili noći). Mislim, da je nešto krš, to možeš odmah da vidiš. A da li će kvalitetan dušek da ti odgovara, to je malo teže proveriti u radnji.
Jedno uz drugo ima samo u filmovima

Spavamo odmaknuti jer ja emitujem veliku toplotu iako spavam bez pidzame.
Ne daju da se uzme jedan pa ako ne odgovara za dan dva da se vrati i uzme drugi. Predlozio sam da prepavam u njihovoj radnji 50m od mog stana, prodavacica se lepo nasmejala

Probali smo jedan sa zimskom i letnjom stranom(taj gore na slici), sa navlakom aloe i bla bla, oko 35-36000 je. Posle videh na sajtu da je kombinacija nekih pena+ opruge u dnu.Debljina je 23c.
Drugi je 18cm, tvrdji 20%, 26000, mislim da nema opruge.
Bojim se ako udjem u dubiozu oko duseka da cu kupiti neki najgori.
Koliko sam video valjalo bi da bude 23 jer ako je 5cm kraci iznivelisace se sa donjim delom okvira kreveta.
Mislim da je taj od 23 bio ovaj premium http://www.rational-namestaj.com/web_pa ... u%C5%A1eci