Kupovina novog automobila
Re: Kupovina novog automobila
Ako uzme turbo, na auto putu kada stane na pumpi mora 2 min da hladi turbinu u leru 

https://www.youtube.com/watch?v=5CS8E9Cfjx8
Evo auta za Ogija, lepa demonstracija u prvom minutu klipa.
Evo auta za Ogija, lepa demonstracija u prvom minutu klipa.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Polako ljudi, ne kupujem auto jos uvek, za sada samo gledam i zelim da provozam tih nekoliko koji mi se svidjaju.
Postprodaja kod mene ne postoji kao kriterijum.
Voleo bih da imam turbo motor ali neke ranije price koje sam slusao vezano za westgate ili kako se zvase onaj problem sa pocetka kao i Darkovi problemi sa tresenjem u leru me plase. Sa druge strane, ako je 1.2 TSI dobar Markoniju, smesno je razmisljati o tome da meni nece biti dobar.
Evo upravo cu da pisem Hyundaiu, za Leon me je zvao lik za sutra ali nismo uspeli da dogovorimo vreme, pisacu i u Pezo, Opel a Toyotu mogu da vozim koliko hocu kod rodjaka koji radi u Goti.
Da, pricao sam o Toyoti dosta medjutim odbija me visoka cena koja je sada aktuelna. Takodje, Toyota kod mene ne izaziva neka specijalna osecanja, mada sam u fazi kada mi je najbitniji kvalitet a ona je sigurno kvalietna. Ne znam zasto ne bih uzeo atmosferski motor, neki 1.6 sa oko 130-ak konja bi mi bio sasvim ok.
Postprodaja kod mene ne postoji kao kriterijum.
Voleo bih da imam turbo motor ali neke ranije price koje sam slusao vezano za westgate ili kako se zvase onaj problem sa pocetka kao i Darkovi problemi sa tresenjem u leru me plase. Sa druge strane, ako je 1.2 TSI dobar Markoniju, smesno je razmisljati o tome da meni nece biti dobar.
Evo upravo cu da pisem Hyundaiu, za Leon me je zvao lik za sutra ali nismo uspeli da dogovorimo vreme, pisacu i u Pezo, Opel a Toyotu mogu da vozim koliko hocu kod rodjaka koji radi u Goti.
Da, pricao sam o Toyoti dosta medjutim odbija me visoka cena koja je sada aktuelna. Takodje, Toyota kod mene ne izaziva neka specijalna osecanja, mada sam u fazi kada mi je najbitniji kvalitet a ona je sigurno kvalietna. Ne znam zasto ne bih uzeo atmosferski motor, neki 1.6 sa oko 130-ak konja bi mi bio sasvim ok.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zato sto je taj motor mrtav konj, bice ti jasno kad ga provozas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
-
- Banned
Za tebe mozda jer vozis 1.6 turbo od ne znam ni ja koliko konja, za mene svakako ne bi, veruj mi. Pa meni je i ovaj sada motor manje vise dobar.Day Walker napisao:Zato sto je taj motor mrtav konj, bice ti jasno kad ga provozas.

- Day Walker
Vozim i 95ks, nema to veze 
Svaki dan vozim raznorazne jacine.
Taj 1.6 sam vozio na Navaku i zaista me ni malo nije zainteresovao.

Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nije u leru. U leru je kao ugaseno i Darkovi problemi sa tresenjem u leru me plase

Kod vw 1.4 tsi sam imao drugi problem, kad sam ga palio hladnog u leru je radio neravnomerno i dimio je. I cimao u voznji prvih par storina metara, posle toga sve savrseno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na drugom forumu jedan clan ima auris 1.6 cvt i nema neke posebne zamerke. Prosle godine ga uzeo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Na Navaku te tek tih 95 KS ne bi zanimalo.Day Walker napisao:Vozim i 95ks, nema to veze
- Day Walker
Na navaku nisam vozio trke vec imao obuku.
Tako da sve sto mogu reci je da je taj auto mrtav konj koji zahteva bas visoke obrtaje. Kod turbo motora nema tih problema. Lakse i opustenije se vozi.
Tako da sve sto mogu reci je da je taj auto mrtav konj koji zahteva bas visoke obrtaje. Kod turbo motora nema tih problema. Lakse i opustenije se vozi.
Brzine idu u H-a !!!

Vozio sam na Navaku taj 1.6 CVT i ne bih ga nikome preporučio.shandu90 napisao:Na drugom forumu jedan clan ima auris 1.6 cvt i nema neke posebne zamerke. Prosle godine ga uzeo.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Jebo mu ja takvu savršenost kad dimi kao g1 1.6dDarko napisao:Kod vw 1.4 tsi sam imao drugi problem, kad sam ga palio hladnog u leru je radio neravnomerno i dimio je. I cimao u voznji prvih par storina metara, posle toga sve savrseno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Banned
Sta reci sem ZALOSNO:
Poštovani Ognjene,
trenutno nemamo na raspolaganju Renault Megane za test vožnje.
Imaćemo uskoro verziju Grandcoupe ali sa diesel motorom dci 90.
Ukoliko budemo uspeli da Vam obezbedimo vozilo koje želite da probate u narednih nekoliko dana,kontaktiraću Vas.
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.
Hit auto.
Poštovani Ognjene,
trenutno nemamo na raspolaganju Renault Megane za test vožnje.
Imaćemo uskoro verziju Grandcoupe ali sa diesel motorom dci 90.
Ukoliko budemo uspeli da Vam obezbedimo vozilo koje želite da probate u narednih nekoliko dana,kontaktiraću Vas.
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.
Hit auto.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
U bg imas 3 salona.
Kompresor, hit auto i auto sava.
Iako nisi zainteresovan. Dci 90 je vrhunski. Iz licnog iskustva
Pogledaj ovu ponudu. Dobija se 1 kasko, 3 servisa, 5 god garancija i beskamatno finansiranje 36 meseci. Vazi jos uvek ta sajamska ponuda.
http://www.renosava.com/novovozilo/renault-megane-0
Kompresor, hit auto i auto sava.
Iako nisi zainteresovan. Dci 90 je vrhunski. Iz licnog iskustva

Pogledaj ovu ponudu. Dobija se 1 kasko, 3 servisa, 5 god garancija i beskamatno finansiranje 36 meseci. Vazi jos uvek ta sajamska ponuda.
http://www.renosava.com/novovozilo/renault-megane-0