Kupovina novog automobila
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Kupovina novog automobila
Sve sve ali 5 brzina.
NECU DIZEL.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
6 brzina je. To je greska.
Bezveze stav. Probaj Ogi sve što ti se nudi, ne podleži stereotipu.
Korektno. Isti pristup kao u EU, profeisionalno ljubazno obavestavaju o stvarnom stanju raspolozivosti trenutno.Ogi napisao:Sta reci sem ZALOSNO:
Poštovani Ognjene,
trenutno nemamo na raspolaganju Renault Megane za test vožnje.
Imaćemo uskoro verziju Grandcoupe ali sa diesel motorom dci 90.
Ukoliko budemo uspeli da Vam obezbedimo vozilo koje želite da probate u narednih nekoliko dana,kontaktiraću Vas.
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.
Hit auto.
-
- Banned
Odgovorio Hyundai, sutra voznja. Opel, Pezo I 2xReno ne odgovaraju za sada.
Je l probas dizela elantru ili imaju sada i mpi?
-
- Banned
Evo sad sam zvao da proverim, dobro si me podsetio jer to nisam napisao u mailu, propustio I sad mi kazu da ni oni nemaju benzin. Moraju da dovuku iz NS pa ako budu zvace me.
Place mi se od jada I bede.
Taj motor je odlican i bas lepo ide. Vozi se drugacijom logikom od turba i slicno. Brz je svakako, i osetnije jaci nego Ogijev u Hyundaiu (vozio sam oba i ogromna je razlika). Bez problema Ogi mozes da vozis taj 1.6 u kakvim god hoces uslovima. Vozio sam je ceo dan u gradu i ne oseti grad, bas se lepo vozi i podesen je tako da mu je elastika prioritet a ne bas da bude prvi u medjuubrzanjima. Ako to treba spustice stepen nize i ubrzace normalno.Day Walker napisao: Taj 1.6 sam vozio na Navaku i zaista me ni malo nije zainteresovao.
Ogi evo ti primer - taj motor opusteno ide petim stepenom prenosa uz Avalu. Mislim da ti je to dovoljno

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ogi moraš razumeti da dileri ne mogu imati test vozilo sa svakim motorom. Prosto je finansijski nemoguće.Ogi napisao:Evo sad sam zvao da proverim, dobro si me podsetio jer to nisam napisao u mailu, propustio I sad mi kazu da ni oni nemaju benzin. Moraju da dovuku iz NS pa ako budu zvace me.
Brzine idu u H-a !!!

Ali AV je rekao....
Potpuno se slazem, ali ja imam taj motor pa nisam hteo da ga mozda zbog subjektivnog gledanja na stvari navodim da kupi nesto sto mu ne odgovaracozmo napisao:Taj motor je odlican i bas lepo ide. Vozi se drugacijom logikom od turba i slicno. Brz je svakako, i osetnije jaci nego Ogijev u Hyundaiu (vozio sam oba i ogromna je razlika). Bez problema Ogi mozes da vozis taj 1.6 u kakvim god hoces uslovima. Vozio sam je ceo dan u gradu i ne oseti grad, bas se lepo vozi i podesen je tako da mu je elastika prioritet a ne bas da bude prvi u medjuubrzanjima. Ako to treba spustice stepen nize i ubrzace normalno.Day Walker napisao: Taj 1.6 sam vozio na Navaku i zaista me ni malo nije zainteresovao.
Ogi evo ti primer - taj motor opusteno ide petim stepenom prenosa uz Avalu. Mislim da ti je to dovoljno
-
- Banned
Ne mogu to da shvatim. Ne moraju oni da imaju sve 3 varijante Megana benzinca ali oni nemaju ni jedan. Hyu ima JEDAN benzinac i nema ga za test. Ni Leon nije dostupan, kod koleginice je iz NS pa ona treba da zameni auto sa ovim likom pa da me on zove. Ovde bre covek ne moze ni da kupi auto I kada hoce. Ne postuje se tudji novac, ovaj kreten iz Hyu kaze meni ali ne razlikuju se puno ti motori, slobodno vozite dizel, ej ?Day Walker napisao:Ogi moraš razumeti da dileri ne mogu imati test vozilo sa svakim motorom. Prosto je finansijski nemoguće.Ogi napisao:Evo sad sam zvao da proverim, dobro si me podsetio jer to nisam napisao u mailu, propustio I sad mi kazu da ni oni nemaju benzin. Moraju da dovuku iz NS pa ako budu zvace me.
Naravno da neces voziti dizela na testu a kupiti benzinca. Kakav debil