vidi druze ovako... to sto vecina ljudi nesto ne voli,pa odma ide pljuvati,to je druga stvar...
auto je sredjen za svaku pohvalu,samo sto nama Srbima je urodjeno da se*remo po svemu
kad je nizak i siroka felna - "sta je ovaj uradio,spustio i stavio felnu"
kad uradis nesto vise - "ovo je ciganija"
mrzi me sad da trazim sta ti vozis,da vidim sta si ti sa svojih 10 prstiju sam napravio kad se*es po necijem trudu tako lako
Naravno da imam pravo na svoje mišljenje i da ću da ga izložim jer to je moje pravo,da serem sa ovih svojih 10 prstiju
Batali ti te fazone , kako nama Srbima da je ružno... ovo je ružno svima...
Da ne misliš da sam zavidan,čim pišeš ovako? Mene bi bilo sramota da me vide u ovom SRANJU
Da kažem i ja koju. Da mi se ovaj Golf sviđa, ne sviđa mi se, ali dosta sličnih kola sam video u emisiji koja je išla na AB2 Moteurs kanalu, koji su mi zlikovci ukinuli. Emisija je španska i kola koja su predstavljali su u proseku još prebudženija od ovog Golfa, vrlo često ništa ukusnije, niti skuplje. Bilo je i onih primera sa tonom poliestera, sa vazdušnim oslanjanjem, krokodilskom i kojekakvom kožom na sedištima, o ICE-u da ne govorimo, ali su uglavnom bili oni koji nisu puno bolji od ovog Golfa. Ovaj je naš, pa još nabudžen i mora da ne valja. Da je "stranjski", nekima bi odmah bio prihvatljiv, možda i cool. Neki drugari sa foruma ni ne kriju da su se nekad ložili na ovakva kola.
Slobo,to što je bilo na TVu i u emisijama,ne znači da valja... pa pogledajte onog Yuga koji je osvajao medalje na TS takmičenjima, eeee medalje!!! to ga ne kvalifikuje za lep auto,samo da sudije imaju čir na ukusu