Kupovina novog automobila
Re: Kupovina novog automobila
Nikada ne bih dao 14k za polovan C klase.
A i ko zna ko ga je i kako vozio.
Da je neki stari polovnjak od 6k eur pa sa se pomiris sa tim, ali moze da se nadje i nesto novo za te pare.
Za dve godine ovakav ce moci da se kupi za ispod 9k, kada je najbolje kupiti ga poovnog.
Ovo je moje misljenje, subjektivno.
A i ko zna ko ga je i kako vozio.
Da je neki stari polovnjak od 6k eur pa sa se pomiris sa tim, ali moze da se nadje i nesto novo za te pare.
Za dve godine ovakav ce moci da se kupi za ispod 9k, kada je najbolje kupiti ga poovnog.
Ovo je moje misljenje, subjektivno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Jedan jedini 308 je kod novinara na testu. Ma ko im jebe mater, izgubili su potencijalnog kupca, budale.
Vozio sam Seata, ne znam ni da li ima smisla da vozim bilo sta posle njega. Auto je predivan, prepun opreme, otmen iznutra, skupoceno izgleda, barem meni. Fino vuce, vozili do skretanja za Sremcicu, malo prema Adi pa nazad, zurio na predaju vozila. Na lageru imaju belu boju I Technic grey. Ta siva je lepa. 5 godina garancije, 5 godina pomoci na putu. Jedino sto nema senzore, to bih ugradio i nema zastitu osim kod kljuca I imobilajzera. Ugradjuju neke sape, igle, sranja, imaju I neki alarm, provericu.
Vozio sam Seata, ne znam ni da li ima smisla da vozim bilo sta posle njega. Auto je predivan, prepun opreme, otmen iznutra, skupoceno izgleda, barem meni. Fino vuce, vozili do skretanja za Sremcicu, malo prema Adi pa nazad, zurio na predaju vozila. Na lageru imaju belu boju I Technic grey. Ta siva je lepa. 5 godina garancije, 5 godina pomoci na putu. Jedino sto nema senzore, to bih ugradio i nema zastitu osim kod kljuca I imobilajzera. Ugradjuju neke sape, igle, sranja, imaju I neki alarm, provericu.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Novi i30?Stize uskoro,u Hrvatskoj vec dosao u salone?
Imas cenovnik.
Taj seat jel na zalasku karijere?
To je model 2012+.
Ako je tako to je matoro ko biblija.Kad kupujes novi auto,onda kupujes NOVI.A ne klasik.
To je isto kao kad bi sad kupio stari i30 i pljunuo 15000,a za mesec-dva novi model,nova tehnologija.
Korola isto 2013+.4 godine ,po meni na granici i jos te nagovaraju za polovnjaka.
Ja bih dobro vagao,16000 ogromna cifra.Forumasi se malo frljaju lovom,valjda je tudja.
Imas cenovnik.
Taj seat jel na zalasku karijere?
To je model 2012+.
Ako je tako to je matoro ko biblija.Kad kupujes novi auto,onda kupujes NOVI.A ne klasik.
To je isto kao kad bi sad kupio stari i30 i pljunuo 15000,a za mesec-dva novi model,nova tehnologija.
Korola isto 2013+.4 godine ,po meni na granici i jos te nagovaraju za polovnjaka.

Ja bih dobro vagao,16000 ogromna cifra.Forumasi se malo frljaju lovom,valjda je tudja.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Leon je restyling model, znaci samo sto je izasao. Na sredini karijere znaci. Kosta 15.5k I metalik boji, ja bih dodao jos,senzore I mozda neku zastitu I to bi bilo 16. Mislim da nije najpametnije uzeti auto koji se tek pojavio. Ne svidja mi se i30 iznutra a I zelim da promenim brend. Jedino Elantra bi mogla da mi promeni misljenje.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Dobro razmišljaš Ogi, fl model bi trebao biti pouzdan i proveren proizvod.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Vidim da ti se Leon bas bas svideo, po meni to je to. Da sam na tvom mestu ne bih trazio dalje..
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Realno, i meni Leon najbolje zvuci od svega ponudjenog za te pare.
Heineken napisao:Vidim da ti se Leon bas bas svideo, po meni to je to. Da sam na tvom mestu ne bih trazio dalje..

A šta je sa Meganom?
Mislim da bi ti taj leon bio bas dobar izbor, da sam mogao finansijski da dobavim do njega verivatno bi i meni usao u ozbiljno razmatranje.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Dal pricamo o istom leonu?Ovaj se pojavio 2012,oktobra 2016Ogi napisao:Leon je restyling model, znaci samo sto je izasao. Na sredini karijere znaci. Kosta 15.5k I metalik boji, ja bih dodao jos,senzore I mozda neku zastitu I to bi bilo 16. Mislim da nije najpametnije uzeti auto koji se tek pojavio. Ne svidja mi se i30 iznutra a I zelim da promenim brend. Jedino Elantra bi mogla da mi promeni misljenje.

Nebitno,samo razmisljam onako bezveze sta bih ja sa tudjih 16000.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sve ima svoje. Nov model vuče potencijalne bubice i veću cenu, akcijske cene su retko u prvih godinu-dve.
Restyle je lepo ulepsan, narocito u kabini. Technic grey je najlepsa boja za taj auto, sa njom nekako najskuplje izgleda. Pa nista, to je to. Javljaj kada ga preuzmes. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja bi uzeo Pajin 500l i sa ostatkom para otišao na put po Europi. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!