Obavezno iskopiraj staru polisu i overeni ugovor, kako bi zadržao bonus za osiguranje, inače krećeš od nule.
Uz te kopije nastavljaš sa istim stepenom koji si imao za i30.
Ugovor koji praviš za prodaju i30 i polisu za i30 iskopiraš i priložiš kod registracije novih kola.
Na osnovu toga ti oni računaju premijski stepen koji si imao na staroj polisi , verovatno si imao 1 sa max popustom.
To je uslov da zadržiš popust. Nema veze da li radiš lično, ili preko agencije, odnosi se na cenu polise.
jocas napisao:Ugovor koji praviš za prodaju i30 i polisu za i30 iskopiraš i priložiš kod registracije novih kola.
Na osnovu toga ti oni računaju premijski stepen koji si imao na staroj polisi , verovatno si imao 1 sa max popustom.
To je uslov da zadržiš popust. Nema veze da li radiš lično, ili preko agencije, odnosi se na cenu polise.
Agencije su sve prevarantskog tipa, pogotovo te što rade sa salonima, nema šanse da mu računaju popust na polisu
Verujem, ja sam lično u Wiener-u morao da se objašnjavam, "nisu imali takvo iskustvo, ne radi sistem..." dok im nisam rekao da idem na drugo mesto. Onda je sve proradilo.
Nije toliko bitno zadržati stari popust, nego postupak sticanja istog traje godinama.
Kad već pišem - kakva su iskustva sa skidanjem registracione nalepnice, skidao neko skoro? Reče mi drug da je sad dosta lakše, da se ne kida i da ne ostaje mnogo lepka.
Prvih nekoliko godina je bila teška muka, moralo je da se skida acetonom ili nečim sličnim.
Prošle godine su mi skinuli u agenciji gde sam registrovao, mogu ponovo do njih ali bi možda ipak probao sam.
Drugar mi je dao neki skidač koji ima i plastiku i žilet.