Nema ih ni ovde. Odlično drže cenu.ljuba napisao:Samo ih nema za par hiljada evra, bar ne u NL...
To je V70 , ovaj 850i je bio pre njega.starac vujadin napisao:Juče sam stavio ovde u temi o oglasima jedna vrlo pristojan (na oko) za tričavih 1800 eur.
Mislio sam na srpsko tržište. Kod nas može dobar GTV da se nađe kod nas, ali ih ima malo. Na zapadu je to daleko cenjeniji auto i treba dati barem 1500-2000 više za dobar primerak.Risto napisao:Za 3000 evra nije neki izbor, ja sam u DE jedva nalazio pristojan MX-5 za te pare. Ako bi išao na HH, onda bi ciljao pomenutog Clia RS 172.
GTV je isto zanimljiv auto, samo sam sumnjičav da za 3000 može da se uzme dobar primerak.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
...Nije 850, ali to je taj motor...i V70 je nešto bolji auto, nešto kvalitetniji, ali deluje malo "razblaženo", nema tu sirovost 850.kragujevac napisao:To je V70 , ovaj 850i je bio pre njega.starac vujadin napisao:Juče sam stavio ovde u temi o oglasima jedna vrlo pristojan (na oko) za tričavih 1800 eur.
Kod V70 su već počeli lagano da zaobljavaju Volvoe, a 850ica je poslednji Volvo dizajniran tupom sekirom.
Ovaj T5R je bio ludnica od auta, ali se dobro očuvani primerci jako teško nalaze.
Ili ovo ludilo, jedan od Top 5 "ugliest car of the World". Za ovim nema šanse da se glave ne okreću.![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2
Nema tog motora koji bi me naterao da kupim ono cudo. Mada moram priznati da sam se jos kao klinac okretao redovno za tim Scorpiom, toliko je ruzan da ga vidis na kilometar.starac vujadin napisao:
...Ima interesantna verzija tog Scorpia s motorom 2.9 24v koji ej obradio Cosworth, ali je ipak previše ružan i bezvezan, pa mu ni to ne pomaže.