Mobilne telekomunikacije
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni je Srbija na Here blizu 300mb. Slabo je koristim nesto a zakazala kad mi je najvise trebala. Sto se tice Gmaps isto sam uradio sto i xeroj. Kod offline mape je problem sto nemas trenutne izmene. Ne treba se previse oslanjati na telefon.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
iGO koristi Here mape.kragujevac napisao:Batali Here, imaš na webu na milion stranica IGO Navigaciju da skineš, koristim je već godinama i nikad problema, ima mape najgorih vukojebina i seoskih džada.
Vama su bar ukinuli roaming od 1.6. valjda.kragujevac napisao:Koliko sam ja pročitao na GoogleMaps moraju da se skidaju fragmenti površine od 50x50km, što je totalni čabar ako npr. treba da idem iz Minhena u Obrovac kod Zadra, pa da se okolo vozikam do Plitvica i do manastira Krka, onda da podjem odatle prema Kragujevcu, pa iz Kragujevca da idem na Halkidiki (naša "prilično" normalna ruta).
IGo me služi godinama savršeno, mapa ima svuda po webu i stvarno su veoma precizne, ne vidim ni jedan logičan razlog zašto koristiti bilo šta drugo, dok god ovo može džabe da se dobije.
Inače, ja sam uplaćivao dodatak za EU data roaming u VIP, možda ima i kontra dodatak u Vodaphone?
Upravo reseno.aviator napisao:Verovatno ti fale neke licence.
Kada je folder na internoj memoriji, nece da radi.
Sada sam presnimio na SD Card i radi.
Cudno, jer obicno zeza od Androida 4.4.2 kada je uredjan nerutovan, a pokusava se pristupiti SD kartici.
Inace, malopre mi se P9 Lite tel. updateovao na Android 7

U Evropi tek od 15. juna ove godine pocinje da vazi lokalni internet paket (deo pretplate) u svim evropskim zemljama bez rominga...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
To zvanično. Nezvanično to važi već odavno. Ja sam u avgustu 2016 sa nemačkom Vodafone karticom u Grčkoj imao sve bez roaminga.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
To nije nezvanicno, vec sta tvoj operater ima u ponudi
T-mobile i Vodafon to nude vec godinama, ali ne za sve zemlje, vec tamo gde imaju firme ili ugovore... Sada ce biti u obavezi da to i urade 

kragujevac napisao:Očigledno da sam pročitao nešto budibogsnama matoro.Ovo nije loše, samo mu ovaj "rok trajanja" od mesec dana nije nešto ekstra pozitivno. Šta se dešava sa kartama ako se ne uradi update?
Nisam siguran da li je to rok trajanja ili sta, u sustini trazi update offline oblasti posle mesec dana.
Mislim da to ima pre veze sa ovim novim čekiranjima, ocenama mesta i slično, što je bito za turiste koji traže restorane i sl...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
To je azurnost mape i trazi samo da uodateujes, a mozes i dalje da je koristis, samo moras da udjes u offline mape, pa da je izaberes.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Plasim se da je samo cena po MB ista kao i u domacoj zemlji van paketa.ljuba napisao:U Evropi tek od 15. juna ove godine pocinje da vazi lokalni internet paket (deo pretplate) u svim evropskim zemljama bez rominga...
Super ce da bude ako vazi sve iz paketa.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kako na Tapatalku da ugasim automatski da skida slike kad sam na mobilnom internetu a na WiFiju da skida? Izginuh da nađem i nema šanse.
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Settings ima Cellular Connection Preference.
Isključi Show Photos.
Isključi Show Photos.
Ja na najnovijoj beti nemam tu opciju.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ni ja to nemam, kao i Havijer. Mamuimbem, uništiće mi net 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
He, he, sad kad Kseroj opali gif od terabajta 

Mada meni kad sam na mobilnom internetu ne skida slike.