BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Nema ni jedan jedini auto koji ovako izgleda, sem tog sa videa, a i tu mislim da se proda 1 od 100k prodatih petica, ako i toliko.
Ne znam sta si ti zaboravio, ali ja nikako da zaboravim da si ti kupio beli auto sa polucrnim felnama i da je to zapravo najbolja moguca kombinacija za svaki auto.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Ne znam sta si ti zaboravio, ali ja nikako da zaboravim da si ti kupio beli auto sa polucrnim felnama i da je to zapravo najbolja moguca kombinacija za svaki auto.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Znaš i šta misle ljudi, ne samo ukus cele planete i šta valja, šta ne. Fascinantno.
Nema ovo nikakve veze sa mnom, samo konstatujem trenutnu realnost, svidelo se to tebi, meni, bilo kome trećem ili ne. Moj auto je samo posledica te realnosti.
Imam pun gugl materijala i sa Mercedesima za odgovarajuće teme naravno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nema ovo nikakve veze sa mnom, samo konstatujem trenutnu realnost, svidelo se to tebi, meni, bilo kome trećem ili ne. Moj auto je samo posledica te realnosti.
Lep je ovaj BMW samo nalepnica u ravni kod kvaka je cist kriminal.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zapravo, ti si rekao da sve vise ljudi kupuje ovakve automobile, sto nije istina.nidza napisao:Znaš i šta misle ljudi, ne samo ukus cele planete i šta valja, šta ne. Fascinantno.
Nista od toga sto si napisao ja nigde nisam rekao, tako da ako iz nekog razloga(tvog crno belog auta i to sto dozivljavas kao uvredu kada neko ima suprotno misljenje od tebe, pa mu je ta kombinacija ruzna) hoces da se napusavas na licnom nivou, barem nemoj izmisljati.
Onda, ako hoces da pricas o belim autima sa crnim felnama, nemoj postavljati specijalno stajlingovan o tuniran m performance auto kao reper, jer kao sto sam i rekao, nema drugih automobila kao taj, a to je vecini ovde bilo previse cunerski.
Btw, taj m performance cak i nema crne felne, vec srebrno crne, sto nije ono o cemu se pricalo u temi.
Evo ga jedan lep primerak.

Po mom ukusu. Jedino jos smedja koza.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Ove felne se prolepšavaju u realnom vremenu.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Lep, nema šta.
Odlično se uklopila ta Gunmetal nijansa uz ovu plavu.
Odlično se uklopila ta Gunmetal nijansa uz ovu plavu.
Najbolja boja za BMW limuzine.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I posle jedne voznje po kisi u Srbiji izgleda kao mator auto...
Nikad vise ne pazarim neku iole tamniju boju, a da to nije siva

Nikad vise ne pazarim neku iole tamniju boju, a da to nije siva

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa operes ga pirke 

Jbg, svaka osim srebrne tako izgleda. Ili peres cesce ili gledas ruznu srebrnu svaki danDelija napisao:I posle jedne voznje po kisi u Srbiji izgleda kao mator auto...![]()

Video sam u crnoj, bas toj plavoj na sajmu m550, beloj, sivoj i srebrnoj boji peticu i migu reci da mi se posle crne, srebrna najvise svidja. Dodatno oduvek mislim da je to najdosadnija boja za kola, ali petici jednostavno super stoji.
Samo ste prezasićeni zbog ogromne popularnosti pre 10-15god, srebrna metalik je fenomenalna boja...
I sivu ne gotivim, pa c klasi brutalno dobro stoji, dok joj je crna osrednja.
Bela mi recimo ide vrhunski na kupe, pogotovo kada ima panoramu i ostre linije, poput proslog E kupea. Pa i novom dobro stoji, 6ici takodje...
Video sam belu sedmicu i svidela mi se, ali je to vise bio refresh trenutak, jer kada sam je video 5. put, skontao sam da je pojeftinjuje.
Bela mi recimo ide vrhunski na kupe, pogotovo kada ima panoramu i ostre linije, poput proslog E kupea. Pa i novom dobro stoji, 6ici takodje...
Video sam belu sedmicu i svidela mi se, ali je to vise bio refresh trenutak, jer kada sam je video 5. put, skontao sam da je pojeftinjuje.