Jeftini a extra brisu

Došlo i lepo vreme, još lepo brišu.srdjanyo napisao:Tempo 2x260 RSD,klasične metlice. Preživele nevreme, za sada.
Sony Xperia Z3
kupio sam ja te bosch za brava, golo govno... zao mi je sto sam izgubio racun inace bih ih odmah reklamirao, crta na sred soferke, losa proizvodnja...Ikac napisao:Uzeo sam danas Meyle (aero) brisače, 1800 dinara komplet 600 i 450 mm. Deluju dobro na prvi pogled, tihi su, lepo brišu, na kutiji piše Made in Germany, jedina mana je malo veći onaj adapter za kačenje, ali ne smeta toliko. Videćemo kako će se pokazati. Bosch u istoj kombinaciji je 3600-3700 dinara, Valeo oko 3300.
Puzo81 napisao:Alca u Kitkomercu, uzeo za alfu i opet za corsu.
Jeftini a extra brisu
U mom slucaju su se lose pokazali, bas takvi su bili par meseci, i onda je prvo jedan krenuo malo da brljavi, pa su skroz otisli. Dobra stvar je sto moze samo guma da se zameni, vrlo jednostavno.Ikac napisao:Uzeo sam danas Meyle (aero) brisače, 1800 dinara komplet 600 i 450 mm. Deluju dobro na prvi pogled, tihi su, lepo brišu, na kutiji piše Made in Germany, jedina mana je malo veći onaj adapter za kačenje, ali ne smeta toliko. Videćemo kako će se pokazati. Bosch u istoj kombinaciji je 3600-3700 dinara, Valeo oko 3300.
Posle nekih 2 meseca mogu da kažem da su ovi brisači sranje i da ih ne preporučujem. Bili su dobri u početku, ali posle nekog vremena počeli su da brljaju, da ostavljaju linije i sl. Verujem da bi mi oni najjeftiniji kineski brisači duže trajali.Ikac napisao:Uzeo sam danas Meyle (aero) brisače, 1800 dinara komplet 600 i 450 mm. Deluju dobro na prvi pogled, tihi su, lepo brišu, na kutiji piše Made in Germany, jedina mana je malo veći onaj adapter za kačenje, ali ne smeta toliko. Videćemo kako će se pokazati. Bosch u istoj kombinaciji je 3600-3700 dinara, Valeo oko 3300.