Dobro veče
Re: Dobro veče
Pazi ti njih, jbt
^
U tome idemo u korak sa svetom.
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... id=1256626
Nil Degras Tajson: Amerika se bliži svom kraju
Slavni astorfizičar Nil deGras Tajson kaže da Amerika sve više odbacuje nauku, što znači da se bliži svom kraju.
U tome idemo u korak sa svetom.
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... id=1256626
Nil Degras Tajson: Amerika se bliži svom kraju
Slavni astorfizičar Nil deGras Tajson kaže da Amerika sve više odbacuje nauku, što znači da se bliži svom kraju.
Brlog je to u Knezu...
Jel zna neko kako da mi Netflix da srpske titlove na SBB.Imam samo engleske i rumunske.Da li je to neka moderna tehnologija izbora lokacija putem prednje kamere,pa je ocenio da sam paor iz Konstance ? Takodje da li moze da se stavi americki DNS da bi se imao njihov sadrzaj,ovaj nas skoro pa nikakav.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li se potencijalnim kupcima daje auto na probu I koliko ? Sta kao dam nekome da vozi I on napravi sudar ? 

Kako proveriti da li je pukla sajla od kvačila?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Pa ako je pukla ne funkcioniše kvačilo i nema otpora kada se pritiska papučica, kao da stiskaš u prazno...
Nije ipak to. Mogu da ubacim u brzinu samo kad je auto ugašen. Tad mogu da upalim auto i da krenem prvom sve normalno. Međutim u vožnji( ili u mestu kad je auto upaljen) ne može da se ubaci u brzinu, tj može na silu.
U pitanju je peugeot 206, benzinac. Šta li može da bude problem?
U pitanju je peugeot 206, benzinac. Šta li može da bude problem?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I ne odvaja kvačilo.
ako je Zastava u pitanju, čest kvar, u Jugu sam uvek imao rezervnu, i vežbao vožnju bez kvačila 
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Možda se samo istegla sajla, pa treba da se našteluje i možda zato ne odvaja dovoljno.
Ne znam da li ima možda neki mehanizam za samoštelovanje, možda je i on otišao.
Ne znam da li ima možda neki mehanizam za samoštelovanje, možda je i on otišao.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Cilindar kvacila otisao verovatno
Послато са HUAWEI VNS-L31
Послато са HUAWEI VNS-L31
Još nema srpskih titlova u ponudi.Milos napisao:Jel zna neko kako da mi Netflix da srpske titlove na SBB.Imam samo engleske i rumunske.Da li je to neka moderna tehnologija izbora lokacija putem prednje kamere,pa je ocenio da sam paor iz Konstance ? Takodje da li moze da se stavi americki DNS da bi se imao njihov sadrzaj,ovaj nas skoro pa nikakav.
Pazite ovo. Kad je auto ugašen menjač se ponaša isto kad je pritisnuto kvačilo i kad nije.
Kad ubacim u prvu i uz pritisnuto kvačilo upalim automobil onda savršeno odvaja i kreće lepo ali imam utisak da kad pokušam da šaltam u drugu kao da kvačilo nije pritisnuto do kraja a ja ga pritisnem do kraja. Tako da možda je to nešto u vezi sajle i štelovanja.
Kad ubacim u prvu i uz pritisnuto kvačilo upalim automobil onda savršeno odvaja i kreće lepo ali imam utisak da kad pokušam da šaltam u drugu kao da kvačilo nije pritisnuto do kraja a ja ga pritisnem do kraja. Tako da možda je to nešto u vezi sajle i štelovanja.