Mobile uploads
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Mobile uploads :)
Ne znam koliko su naši komunalci edukuju što se tiče ZOBSa.
Za ovakvo parkiranje u D mu ne bi odneli auto jer ne blokira nikoga i parkiran je na označenoj površini ali bi mu nalepili tiket od 15€ zbog potencijalnih manevara pri isparkiravanju koji mogu da prave probleme/budu opasni tekućem saobraćaju.
Za ovakvo parkiranje u D mu ne bi odneli auto jer ne blokira nikoga i parkiran je na označenoj površini ali bi mu nalepili tiket od 15€ zbog potencijalnih manevara pri isparkiravanju koji mogu da prave probleme/budu opasni tekućem saobraćaju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pa cim je kazna 15E znaci da nije drama i bahatluk. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- kragujevac
Nije, ali je džiberizam.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pa dobro, to jeste malo. 
Desilo se i meni par puta kada se oslobodi mesto preko puta, a ja ga trazim vec 15 min.
Tapatalk Post

Desilo se i meni par puta kada se oslobodi mesto preko puta, a ja ga trazim vec 15 min.

Tapatalk Post
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Slika nije okacena zbog parkinga, vec amg masine
Bas dobro izgleda.
Sent from Edž

Sent from Edž
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ma svašta, da li se parkirao ovako ili onako jaka stvar. Ne treba vam ta negativna energija.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Pa predstaviste to malopre kao da se poprecio u dve saobracajne trake, sa naglaskom na bahatost. 

Имам једно потпитање...
- kragujevac
Meni je to u svakom slučaju bahato parkiranje. Ovako na slici ne izgleda toliko strašno, ali stavite se u situaciju da ste vi na 30m odatle u pravom smeru, imate neki termin, tražite parking i da je to jedino mesto u prečniku od kilometar. I onda neki umišljeni nadobudni bahati pavijan uleti u kontra smer i "otme" vam to mesto, namerno praveći prekršaj.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ma jok, to ti je za Srbiju ništa specijalno.
Sta ti je njemacka, nije mi palo na pamet da ste na to mislili 
Doduse jeste me par puta opominjao saobracajac za takvo parkiranje a i ima smisla to da je opasno prilikom isparkiravanja.

Doduse jeste me par puta opominjao saobracajac za takvo parkiranje a i ima smisla to da je opasno prilikom isparkiravanja.
Ma ovde čak možda ima prostora da se jednim potezom vrati u ispravan smer kretanja. Drama bzv.
Miloše, slikaj im taksiste preko puta TC Radnički
Miloše, slikaj im taksiste preko puta TC Radnički

- kragujevac
Utoliko je još veći pavijan ako je svoju glupost mogao lako da koriguje a to iz ličnog džiberizma nije uradio.
Očigledno da imamo različite pragove trpljenja u pogledu pavijanizma na ulicama.
Očigledno da imamo različite pragove trpljenja u pogledu pavijanizma na ulicama.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kragujevca za komunalca !
- kragujevac
Ne moram ja to da radim,
dovoljno bi bilo da ovi što se u Srbiji sada bave tim samo sprovedu pravila i zakone kako treba, sa nultim pragom tolerancije (nešto slično kao u A,D, CH). Za relativno kratko vreme bi se znao red.
Problem je što u Srbiji ima na puno mesta puno većih problema nego što su ovakvi, pa je narod oguglao na takve "sitnice". E sad, kad bi komunalci u SRB malo izguglali kako se to radi u koliko-toliko uredjenim državama i samo sproveli naše zakone, divota bi bila.
U DACH se verovatnoća dobijanja kazne za prekršaje u saobraćaju ne smanjuje linearno s veličinom auta i količinom kose na glavi vozača, tako da će i najistetoviranija volovska glava u isćuniranom A8 ili S500 dobiti kaznu kao i svako drugi, što u SRB na žalost nije slučaj.
Pre jedno godinu dana sam primetio da je par lagano tamnoputih tipova sa relativno skupim autima počelo da se "skuplja" u blizini naše zgrade na jednom malom parkingu (Auti su bili Nissan GTR, BMW650,neki Lambo ili tako nešto, čak je bio i jedan Morgan). Kulturno skup vozni park. E sad, meni nisu ništa uradili, nisu čak ni brzo vozili (Zona 30) ali su bili dosta bučni pri dolasku/odlasku. Pošto sam bio dokon a deca mi kroz tu ulicu idu do škole, napišem Email policijskoj stanici Pasing koja je zadužena za naš kraj. Verovali vi ili ne, pozvali su me telefonom iz stanice u roku od 10 minuta i ja sam im još detaljnije ispričao o čemu se radi. Nepotrebno je da napominjem da se ti momci od tada više ne skupljaju na tom mestu. To je za moje pojmove pravna država i policija u službi gradjana.

Problem je što u Srbiji ima na puno mesta puno većih problema nego što su ovakvi, pa je narod oguglao na takve "sitnice". E sad, kad bi komunalci u SRB malo izguglali kako se to radi u koliko-toliko uredjenim državama i samo sproveli naše zakone, divota bi bila.
U DACH se verovatnoća dobijanja kazne za prekršaje u saobraćaju ne smanjuje linearno s veličinom auta i količinom kose na glavi vozača, tako da će i najistetoviranija volovska glava u isćuniranom A8 ili S500 dobiti kaznu kao i svako drugi, što u SRB na žalost nije slučaj.
Pre jedno godinu dana sam primetio da je par lagano tamnoputih tipova sa relativno skupim autima počelo da se "skuplja" u blizini naše zgrade na jednom malom parkingu (Auti su bili Nissan GTR, BMW650,neki Lambo ili tako nešto, čak je bio i jedan Morgan). Kulturno skup vozni park. E sad, meni nisu ništa uradili, nisu čak ni brzo vozili (Zona 30) ali su bili dosta bučni pri dolasku/odlasku. Pošto sam bio dokon a deca mi kroz tu ulicu idu do škole, napišem Email policijskoj stanici Pasing koja je zadužena za naš kraj. Verovali vi ili ne, pozvali su me telefonom iz stanice u roku od 10 minuta i ja sam im još detaljnije ispričao o čemu se radi. Nepotrebno je da napominjem da se ti momci od tada više ne skupljaju na tom mestu. To je za moje pojmove pravna država i policija u službi gradjana.
Poslednja izmena od kragujevac u 06 Maj 2017, 10:40, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac