BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Ma dobro, viša klasa. Pritom je tvoj veći 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma jasta. Glupi i neinformisani ljudi. Bacaju 70k evra.Laki021 napisao:Ma ne razmisljaju ljudi, garantujem da 90% vlasnika trojke misli kako bi ih petica kostala bar upola vise.
BTW, ti si posebna prica - tebi 535i GT trosi manje od 10l

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ljudi sirom sveta bacaju svoje trojke u djubre i kupuju petice.

Nego zasto stati na petici,zasto ne uzeti odmah sedmicu ?

Nego zasto stati na petici,zasto ne uzeti odmah sedmicu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ne razmisljaju ljudi, misle da bi ih sedmica izasla upola vise.
Brzo bi promenili misljenje kada bi probali veci I kvalitetniji auto.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Brzo bi promenili misljenje kada bi probali veci I kvalitetniji auto.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sedmica jeste mnogo skuplja, i ima procentualno nizu ostatnu vrednost, razlika je ogroma a dobici su neuporedivo manji nego izmedju trojke i petice. (Ipak je petica sada baby sedmica)

Pa sto opet ta dezinformacija, koliko puta treba da kazem da mi trosi 11.3Delija napisao:Ma jasta. Glupi i neinformisani ljudi. Bacaju 70k evra.Laki021 napisao:Ma ne razmisljaju ljudi, garantujem da 90% vlasnika trojke misli kako bi ih petica kostala bar upola vise.
BTW, ti si posebna prica - tebi 535i GT trosi manje od 10l![]()

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Moje mišljenje je da trojka nikada, ali bukvalno nikada nije bila niti će biti bolji porodični auto od petice.Scuderia napisao:.........trojka je bolji kompromis za porodican auto od petice, razlika je 300+ kg (F10 vs F30 35i), to je smesno za porediti uopste.
Petica je svakako kvalitetnija i izolovanija i to stoji, ali i jedan i drugi imaju svoju ciljnu grupu, bzvz je i jedne i druge nazivati ludacima jer su napravljeni za razlicitu namenu
Sticajem okolnosti vozio sam dosta puta E30, E36 i E46 (auti od kolega) ,a vozim evo i E39 već desetu godinu. U sve ove pomenute trojke može pošteno da se spakuje dvoje ljudi i na zadnje sedište dvoje male dece. Jedina mogućnost da se pozadi kršteno voze odrasli je da su vozač i suvozač 170-175cm visoki. O prtljagu ne vredi trošiti reči, u trojku jedan manji kofer, jedna torba i dovidjenja. Dečja kolica, kišobran kolica, prtljag za 2+2........nema šanse. U E39 možemo koliko-toliko normalno da se spakujemo, ali nam i on postaje unutra tesan (ja 195cm, sin 194cm, supruga i ćera 174cm). Uvek je "rotiranje" kad se menja vozač, jer iza mene se jedva i ćera spakuje. U E39!!.
Trojka može da bude "porodični auto samo dok su deca sitna, i to samo i isključivo u pogledu prostora u kabini, o prtljažniku ne vredi trošiti reči. O komforu takodje.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Delija
- Kontakt:
Aktuelna trojka je u kabini mozda i veca od tvoje petice.
Poslednja izmena od Delija u 09 Maj 2017, 12:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- kragujevac
Ali još uvek nema više mesta pozadi. Probali smo, čisto iz radoznalosti. Mesto iza mena kad namestim sedište da vozim jedva da ćerka može da se "uglavi".
Poslednja izmena od kragujevac u 09 Maj 2017, 13:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Napisao sam kompromis izmedju potrebe za 4oro vrata i relativno agilnog automobila. 100+ kg je druga kategorija u smislu voznih osobina, a kamoli 300.
- Delija
- Kontakt:
@kragujevac
E pa probaj onda i F10 sa comfort sedistima, pa izvesti.
Mene i ne moras - jer znam ishod testa
O voznim karakteristikama nema smisla ni da pricamo. Zna se dobro koji auto cemu sluzi i za sta je ciljan i to je to.

O voznim karakteristikama nema smisla ni da pricamo. Zna se dobro koji auto cemu sluzi i za sta je ciljan i to je to.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Posebno kad im se nekad cene poklapaju:Milos napisao:Nego zasto stati na petici,zasto ne uzeti odmah sedmicu ?
http://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-730- ... 17%26r%3d5

Mislim da ona ide uz sedmicu, a uz peticu ide onaj do nje

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Delija napisao:@kragujevac

Meni je G30 previše skučen unutra za toliko veliki auto. Očekuješ pravi limo a ono isti F30 sa malo većim sedištima i praznim prostorom između vozača i suvozača.
5 jeste tu kao kompromis između udobnosti i luksuza 7ice i vozne dinamike 3ojke.
- kragujevac
Pa upravo veća sedišta i razmak izmedju njih poboljšavaju komfort celog auta i razliku u klasi (bar logikom 47godišnjaka kao što sam ja). 

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Da je prostor za noge najbitniji superb bi bio bolji od sedmice.