BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
I po mogucnosti Mercedesov sistem za detektiranje lose podloge 

Sigurno bi jer je to s konja na magarcaLaki021 napisao:Cenis da se u 340i ne bi smorio?

Više sam napomenuo u kontekstu da ga nije kupio daleko veći komfor i lukuz u odnosu na M3 koji je po tom pitanju isto što i 316.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Haha, onaj što je počeo u GL? Blokirao bi posle pola sataDasAuto napisao:I po mogucnosti Mercedesov sistem za detektiranje lose podloge
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Magic body control - S.
Sent from my m2 using Tapatalk
Da, pocelo u novoj S klasi 2013. godine.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Tema je Audi, pardon BMW!!!
Da rezimiram moje vidjenje situacije.
Trenutno (F30 vs G30), petica je bolja svakome. Jedino sto to ne shvata svako!
Nova petica i aktuelna sedmica su jako slicni automobili, enterijer im je skoro identican a petica je generalno baby sedmica. Za vecinu vozaca, petica je bolji izbor jer se prosto bolje vozi, okretniji je i laksi auto. Kome je bitan prostor pozadi i sedenje pozadi sedmica je bolja varijata ali i kosta osetno vise. Cak i napred postoji razlika u komforu izmedju petice i sedmice, iako je sve jako slicno u sedmici se ipak nesto bolje sedi, valjda zbog ukupno nesto vise prostora ebem li ga (sedeo sam u oba jedan za drugim).
Razlika izmedju nove petice i aktuelne trojke u enterijeru je ko dupe i glava, pa su komfor i luksuz neuporedivi. Kako ce situacija izgledati kad izadje nova trojka za godinu dve ostaje da se vidi. Licno sumnjam da ce izjednaciti ili dovesti blizu trojkin enterijer peticinom jer bi onda trojka bila mini mini sedmica, sto nije realno.
Da rezimiram moje vidjenje situacije.
Trenutno (F30 vs G30), petica je bolja svakome. Jedino sto to ne shvata svako!
Nova petica i aktuelna sedmica su jako slicni automobili, enterijer im je skoro identican a petica je generalno baby sedmica. Za vecinu vozaca, petica je bolji izbor jer se prosto bolje vozi, okretniji je i laksi auto. Kome je bitan prostor pozadi i sedenje pozadi sedmica je bolja varijata ali i kosta osetno vise. Cak i napred postoji razlika u komforu izmedju petice i sedmice, iako je sve jako slicno u sedmici se ipak nesto bolje sedi, valjda zbog ukupno nesto vise prostora ebem li ga (sedeo sam u oba jedan za drugim).
Razlika izmedju nove petice i aktuelne trojke u enterijeru je ko dupe i glava, pa su komfor i luksuz neuporedivi. Kako ce situacija izgledati kad izadje nova trojka za godinu dve ostaje da se vidi. Licno sumnjam da ce izjednaciti ili dovesti blizu trojkin enterijer peticinom jer bi onda trojka bila mini mini sedmica, sto nije realno.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
https://www.youtube.com/watch?v=KzWjQVt3kcYHKS napisao:Magic body control - S.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
I razlika izmedju 7ice i 5ice je ogromna, kao i izmedju s i e klase, iako na prvi pogled ne izgleda tako.
Isto je bilo i sa proslom generacijom, nisam verovao dok nisam probao.
Isto je bilo i sa proslom generacijom, nisam verovao dok nisam probao.
kragujevac napisao:https://www.youtube.com/watch?v=KzWjQVt3kcYHKS napisao:Magic body control - S.

Trenutno je glupo kupiti novu trojku, posebno skupu... recimo napucan 340i. Pre bih gledao C43 u toj klasi ili za iste pare 540i.Laki021 napisao:Trenutno (F30 vs G30), petica je bolja svakome. Jedino sto to ne shvata svako!
Slazem se, Mercedes je uvek bolji izbor 

Nije uvek naravno ali trenutno je tako. Noviji je model i C43 je pravi sportski auto dok je 340i samo jaka trojka... a cena slična.
Jake trojke su najbolje,jos kad su podignute,milina 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja mislim da je 4ka ipak bolja... i to TDI svecrveno 

To stoji...