Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Pa nisam primetio da baš jurcaju. U Barsi je bila velika gužva pa ne bi ni mogli da jurcaju. Onaj u Segedinu je slične veličine kao u Temišvaru. Planinarski peškiri su im dobri, ja ih imam 10-tak komada, turbo maximus (dušek) je isto super, uzimao sam svašta nešto od polara, imam tanje pantalone za leto. Sve to nosim intezivno i nije se ofucalo. Šuškavci mi deluju kvalitetno ali ih nisam kupovao. Ovo sve pišem za brend Quechua.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Bas veliki popust na RayBan na Jomashopu, ne znam kako ide za narucivanje i postarinu/carinu, ali mozda ce nekom znaciti
http://www.jomashop.com/ray-ban-doorbus ... e=Facebook
http://www.jomashop.com/ray-ban-doorbus ... e=Facebook
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Obozavam Rayban.
Imam dva modela. Aviator i justin. Neverovatno koliko su kvalitetno izradjeni i dugo traju.
Imam dva modela. Aviator i justin. Neverovatno koliko su kvalitetno izradjeni i dugo traju.
ako je cena s postarinom $100, placas 20% carinu + 20% pdv na ukupnu cifru(($100+$20)*1.2)=$144). I na sve to fiksne usluge speditera.
Uz takvu konacnu cifru se onda ne isplati. Toliko su kod nas.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ray ban je i dalje jedna od najboljih firmi u svetu suncanih naocara. Odlican odnos cene, dizajna i kvaliteta. Ja imam clubmaster 4175
PS. imate na granici (sa madj strane) zenu koja prima postu, to je vama iz bg malo komlikovano ali iz subotice se to masovno radi. Preneses robu i ne placas nikakve dazbine
PS. imate na granici (sa madj strane) zenu koja prima postu, to je vama iz bg malo komlikovano ali iz subotice se to masovno radi. Preneses robu i ne placas nikakve dazbine
Poslednja izmena od milospinkfloyd u 11 Maj 2017, 10:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Naravo, drzava ne da.
Ja kupio jaknu preko sportsdirecta 120e sa postarinom, izasla me 200e na kraju i bila mi mala
Al opet sam je prodao za tu cenu.
Ja kupio jaknu preko sportsdirecta 120e sa postarinom, izasla me 200e na kraju i bila mi mala

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kažu da i internacionalne pošiljke idu preko USPS-a, to bi značilo da stižu na poštu i onda nema špedicije.ftj napisao:ako je cena s postarinom $100, placas 20% carinu + 20% pdv na ukupnu cifru(($100+$20)*1.2)=$144). I na sve to fiksne usluge speditera.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Rieker marka, uglavnom prave ortopedsku obuću. Iz Meindl sam uskočio u ove da ih probam, nisam verovao koja je razlika. Cena je 60 eura (na internetu of. sajtu je 50 eura). Držaću se ja ove marke neko vreme
https://www.rieker-shop.de

https://www.rieker-shop.de

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Najblaže rečeno, čudan im je dizajn, ali su cipele odlične.
Kod nas se nalaze uglavnom ženske.
Kod nas se nalaze uglavnom ženske.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
provalio sam na rej ban sajtu ima opcija da pravis custom naocare. Strava. Biras okvir, velicnu, boju, staklo, model. Prepaljen sam da kupim jedne sivene po meri 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Posle prve probe su mi bile manje čudne. Sad su mi skroz okej. Idu iz uz farke, može bele pantoalone itd. Samo da ih probaš, oduševio bi se 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ray Ban nije kao što je nekad bio, tj. od kada stakla nisu B&L.
Mislim da i dalje imam jedne sa B&L i onom slonovačom (ne znam koji je model iz 1993.), ali mi nikad nisu bile dobre jer je ortak doneo iz USA male
Mislim da i dalje imam jedne sa B&L i onom slonovačom (ne znam koji je model iz 1993.), ali mi nikad nisu bile dobre jer je ortak doneo iz USA male

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja imam RB Erika i druga godina im je, tj sada ulaze u treću i mestimično se guli neki kao gumirani premaz preko rama. Nije bio tako gumiran, postao je takav u nekom trenutku. Inače kad nisu na glavi u futroli su a održavao sam ih samo pranjem u hladnoj vodi. Baš sam razočaran jer sam hteo da kupim još jedne al sada ne verujem da hoću. S druge strane sve ostalo je besprekorno.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Uzeo jesenas u BG Persolke 9649 na snizenju
. Vrlo sam zadovoljan, od tad RB Aviator nisam ni stavljao.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money