Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
TP/TA = https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Data_System
Strahovito praktična funkcija, koja u datom momentu može čak i glavu da spašava. Do sada me je više puta spasila od dužih čekanja kad krene lavina pleha prema Balkanu u toku prolećnih i letnjih raspusta.
Pre par godina je na delu autoputa kada smo putovali prema Salzburgu bio preko TA prijavljen auto koji je vozio u kontra smeru. Ja lepo sidjem na prvi parking koji je srećom bio na par stotina metara od momenta kada sam čuo upozorenje, sačekam da jave da je opasnost prošla i lepo nastavim dalje.
Strahovito praktična funkcija, koja u datom momentu može čak i glavu da spašava. Do sada me je više puta spasila od dužih čekanja kad krene lavina pleha prema Balkanu u toku prolećnih i letnjih raspusta.
Pre par godina je na delu autoputa kada smo putovali prema Salzburgu bio preko TA prijavljen auto koji je vozio u kontra smeru. Ja lepo sidjem na prvi parking koji je srećom bio na par stotina metara od momenta kada sam čuo upozorenje, sačekam da jave da je opasnost prošla i lepo nastavim dalje.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Divno...
Odzacari 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Brat ima dobre lone
Uvek sam se pitao zašto junaci sa privremenim boravištem u Beču tolerišu ova govna...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Zato sto im je drazi privremeni boravak u Becu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Postoji li nesto namensko koje sluzi za pokrivanje auta u slucaju grada ? Samo cek da opali a nisam kuci u garazi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma djoku, cujem da siba u pojedinim delovima grada. Beograda.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cebe ili...
https://www.youtube.com/watch?v=LlkSKL4fyQo&t=25s

https://www.youtube.com/watch?v=LlkSKL4fyQo&t=25s

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Iz istog razloga iz kojeg u privremenom boravku saradjuju sa Hrvatima, Siptarima i ostalima, gde god je to moguce. Kad je interes u pitanju, nacionalizam ide kroz prozor. Takvo ponasanje je rezervisano za kod kuce. A i naravno ima i do toga sto su daleko od granice egzistencije, pogotovu u odnosu na mesto iz kojeg su dosli.Velja napisao:Uvek sam se pitao zašto junaci sa privremenim boravištem u Beču tolerišu ova govna...
Inace slika je od pre koju godinu, deca nekog lokalnog politicara.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Strašno!