Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Nije los, ima ga kolega. Ali ono prokletsvo da nije najnoviji
a dobijam ga za sledece 2 god... Plus nisam bas neki ljubitelj sony telefona. Hvala u svakom slucaju..

Jedini logicni izbori su S8(+), i iP, nista drugo nema smisla ako novac nije bas od presudnog znacaja.ljuba napisao:Sta mi preporucujete da uzmem? Konacno mi je umro s6. Sa njim nisam bio bas zadovoljan, a sada mi samo na pamet pada s8. Iphone mi se ne svidja.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ako nemaš želju da pare bacaš kroz prozor, OnePlus3T i Huawei Mate9 su sjajne opcije. Novi OnePlus izlazi uskoro, ali ne verujem da možeš toliko da čekaš.ljuba napisao:Sta mi preporucujete da uzmem? Konacno mi je umro s6. Sa njim nisam bio bas zadovoljan, a sada mi samo na pamet pada s8. Iphone mi se ne svidja.
Huawei P10 ako hoćeš manju opciju.
Na stranu kvalitet izrade i rada samog uredjaja koji se oseti na prvu loptu, baterija na Huawei Mate9 je nestvarna. OnePlus je hardverski jači.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kopija Sharp-a. Nije mu bas najsrecnije resen zvucnik iako mi se stvarno svidja kako izgleda. Sinoc sam citao neki casopis i jedno 30 kineskih proizvodjaca trenutno ima, od ulaznih modela do onih najskupljih. @ljubo vidi p10+
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Preporuka za P10
Ja sam u februaru uzeo P9 i prezadovoljan....generalno meni je kamera bila najbitnija jer ostalo se sve manje vise svede na slicne mogucnosti.
Prethodno koristio sve zivo..iPhone 6 plus, S6 i gomilu drugih.
Ja sam u februaru uzeo P9 i prezadovoljan....generalno meni je kamera bila najbitnija jer ostalo se sve manje vise svede na slicne mogucnosti.
Prethodno koristio sve zivo..iPhone 6 plus, S6 i gomilu drugih.
- shandu90
Plus verzija je malo jaca od standardnog P10
- Vladapetr
P10 plus u onoj zelenoj boji je majka Mara
I opet moram reći, trajanje baterije na tim modelima (P10 plus ima nešto slabiju od moje, ali opet vau) obara sa nogu. Prošle nedelje sam konačno razdelio sve powerbankove a kablove sam sklonio. To mi više ne treba
Čisto reference radi o kakvoj potrošnji pričam, nijednom do sad nisam ispraznio bateriju za dan (na Note4 sam punio novu bateriju barem po 2-3 puta dnevno), a mesečno potrošim oko 7-8Gb na 3G/4G. YT gotovo i da ne koristim.

I opet moram reći, trajanje baterije na tim modelima (P10 plus ima nešto slabiju od moje, ali opet vau) obara sa nogu. Prošle nedelje sam konačno razdelio sve powerbankove a kablove sam sklonio. To mi više ne treba

Čisto reference radi o kakvoj potrošnji pričam, nijednom do sad nisam ispraznio bateriju za dan (na Note4 sam punio novu bateriju barem po 2-3 puta dnevno), a mesečno potrošim oko 7-8Gb na 3G/4G. YT gotovo i da ne koristim.
- shandu90
Jedini kinez kog sam imao i koga bi razmatrao uvek, pored gomile ostalih. Ti kabastiji modeli imaju fantastičnu bateriju, ne samo kod Huawei-a. Drug je prosto procvetao kad je zamenio 6s za + verziju, baš dosta priča i žalio se kako mu ne izdrži ni dan.
Šta mislite o slabijoj varijanti g5, g5 se?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Vladapetr
Ako misliš na LG, posle onog fijaska sa G3/G4 sam ih potpuno izbacio iz svih razmatranja.
Slažem se ali zbog toga bih isključivo sa garancijom od dve godine.
Ma narucio sam S8 - ne placam ja i nemam limit. Jedino me malo namucio pretprosli model (s6 edge), nekako mi nije lepo legao. Ali necu mnogo da razmisljam 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rekao bih da je taj fijasko "malo" manji od Samsungove "bombe"Vladapetr napisao:Ako misliš na LG, posle onog fijaska sa G3/G4 sam ih potpuno izbacio iz svih razmatranja.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I LG je uradio recall uredjaja?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.