2017 Toyota Corolla Facelift
Re: 2017 Toyota Corolla Facelift
Dizel ih istripovao 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Odlicno, i ja sam mrtvi konj. Sto se mene tice mogu vec i temu dotvorim pa da je zakljucamo do momenta otvaranja.Day Walker napisao:Ja divljao na Navaku s tim motorom i nista.. mrtav konj.

petarboj napisao: Da. Išao sam do 4k, nisam hteo bas da divljam a i već me je bio smorio auto pa me mrzelo da se trudim da mi se svidi
Na 4k se kruzira...
Mijenjao bih Mazdu 3 2014 za Korolu ne bih se mislio. Sve te dopadljive stvarcice na Mazdi ti nista ne znace kad pocne da krcka, lupka, bruji... Pouzdanost i kvalitet na prvo mjesto pa tek onda izgled.
Sta to krcka u Mazdi tog godišta?
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Heinz objasnio, toyotu vozi kao i ja. Ta corolla ne moze ni po cemu da se meri sa mazdom 3. Eno na toyota forumu par novih, delovi limarije nisu upasovani kako treba, skripe vrata, kazu problem sa kocnicama, tablet ko da je aftermarket, ladica za naocare ni na jednoj ne stoji kako treba, a pogled na motorni prostor bi me naterao da za te pare zatvorim haubu i okrenem se i odem. Nema zastitne plastike iznad hladnjaka i obloge na haubi, tuga cemer i jad. Jeftina obloga gepeka i patosa u kabini, a kod jednog nesto cvrci u vratima. O mrtvom atmo motoru ne treba trositi reci. Bilo kako bilo taj auto te pare ne vredi, sa par doplata ide na oko 20k € a za taj novac daleko bolji auto moze da se kupi.Heinz napisao: Ali ko želi klimave rukohvate i krš enterijer za pouzdano od A do B OK je i 1.6. .
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ko je citao zna da se lozim na novu Toyotu od kada se pojavila. Nisam hteo da cujem za drugi auto, samo sam nju zeleo. Kako bih se zajebao.
Facelift je iznutra katastrofa, tu mislim na tablu odnosno na ekran. Na prvoj je bio lepsi. Dvoje kolega ju je kupilo u poslednja dva meseca, sedeo sam pre neki dan, znaci kakva razlika izmedju Leona I nje. U meni ne izaziva apsolutno nikakvu emociju. A za Leona I dalje ne verujem da je moj, ne znam da li je lepsi spolja ili iznutra.
Ispostavilo se da ono sto na sajtu pise da je Style za 16800 evra uopste nije Style vec Luna sa alu felnama. Style ide na oko 18k.
Mada ovaj kolega je za 16800 dobio citanje znakova, line assist itd ali opet...

Ispostavilo se da ono sto na sajtu pise da je Style za 16800 evra uopste nije Style vec Luna sa alu felnama. Style ide na oko 18k.

Čitanje znakova u SRB, a i lane assist 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To citanje znakova je standard u vecini toyota.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk