Po meni se taj auto super vozi. Svakako je bolji izbor dizel za taj segment, ali auto totalno upotrebljiv i za preticanja, i za vise putne brzine.
Ja ga ne bih preskocio, odnosno dao bih mu sansu pri kupovini.
Tapatalk Post

Šta je žaketa?Heinz napisao:Prodata žaketa.

Meni je prost test bio za dovoljnu širinu pozadi - spakujem dva sedišta sa strane (9-18 kg i 15-36 kg) i ako mogu komotno da sednem između, to je to.grujicd napisao:U CR-V ne mogu 3 (veća) sedišta pozadi. To je baš koska, treba solidna širina za tako nešto.

Neću CRV sa dizelom jer je samo 2WD, a 4WD model je previše para za CRV. Mada nisam bio isključiv u početku, vozio sam malo 1.6 2WD MT i sasvim pristojno to ide ali neću 2WD s tim klirensom, osećao bih se nekako pogrešno.Floyd napisao:Nećeš valjda dizel?Ji 4Tze napisao:Jasno, ponado sam se malo.... Mada, super napakovan Kodiaq je opet jeftiniji od napucanog CR-Va.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne kažem da neće da radi. Nego nemaš torque steer npr. za šta bi ti trebalo 4x4.Ji 4Tze napisao:Koliko je to u ks i Nm?
Kako kad radi dobro npr i na 100ks Pandi?
Ma jokjaksa napisao:Molim autora teme da definiše budžet. Podaci iz 1.posta mi se čini da su zastareli.
 Ovako je zabavnije. Ne znamo ni budzet, ni klasu, ni tip pogona, ali znamo POTREBE
 Ovako je zabavnije. Ne znamo ni budzet, ni klasu, ni tip pogona, ali znamo POTREBE  To je najbitnije
 To je najbitnije