Letnje gume
Re: Letnje gume
A sto bi kacio sa 235 ako zadrzis ove felne. Sta znam, za eRa je 235 prava mera.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Menjaju se felne.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dobro.
Porucio Savu na kraju
Odlucio se za Bravuris, medjutim u coningu na stanju 2, tamo gde imaju sve 4 su 20 eur skuplje po kompletu i na kraju porucio UHP, 7600 po gumi, cekam da mi jave kad mogu da isporuce
Jbg, retka dimenzija
Odlucio se za Bravuris, medjutim u coningu na stanju 2, tamo gde imaju sve 4 su 20 eur skuplje po kompletu i na kraju porucio UHP, 7600 po gumi, cekam da mi jave kad mogu da isporuce
Jbg, retka dimenzija
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Riken beše Tigar ili malo bolji Tigar? I vozi li neko Petlas gume, turske su?
Šta valja od tih low budget guma, u XL verziji? kako vidim, taj novi Tigar UHP nema u 235/45 R18 dimenziji.
Šta valja od tih low budget guma, u XL verziji? kako vidim, taj novi Tigar UHP nema u 235/45 R18 dimenziji.
Koliko ste rekli da je prihvatljiva starost nove gume?
Tj koliko vremena se smatra za novu?
Sent from my m2 using Tapatalk
Tj koliko vremena se smatra za novu?
Sent from my m2 using Tapatalk
5 godina.
Zadovoljan sa UHP
Za Bravuris sam se odlucio zato sto sam UHP vec imao na drugom autu, pa cisto radi promene, da probam i taj Barum, ali na kraju ipak Sava pobedila, ne moze mnogo da se bira u ovoj dimenziji guma
Preporuka za Savu UHP
Za Bravuris sam se odlucio zato sto sam UHP vec imao na drugom autu, pa cisto radi promene, da probam i taj Barum, ali na kraju ipak Sava pobedila, ne moze mnogo da se bira u ovoj dimenziji guma
Preporuka za Savu UHP
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
He, kad spomenu Petlas... To je izgleda najjeftiniji od svih proizvođača sportskih guma, pa ima popriličan proboj kod stipsi koji imaju polovnjaka sa skupom dimenzijom i koji se razmišljaju između polovne brendirane i nove gume. Moj komšija je vozio skoro 10 godina prve gume na Astri OPC (19") dok nisu došle do žica, a onda je "teška srca"TheWickerMan napisao:Riken beše Tigar ili malo bolji Tigar? I vozi li neko Petlas gume, turske su?

@TheWickerMan
Ja sam na brzinu pogledao i uglavnom, ako ti nije problem da izdvojis vise za gume, u toj dimenziji je Sava UHP 2 12000 din (UHP je odlicna, sto znaci da UHP 2 moze biti samo bolja)
Znam da je oko 5000 din razlika po gumi, ali mislim da cena od 100 eur po gumi nije velika za dobru gumu u toj dimenziji
edit: a Tigar, Riken, Orium je sve isto, i Kormoran valjda
Ja sam na brzinu pogledao i uglavnom, ako ti nije problem da izdvojis vise za gume, u toj dimenziji je Sava UHP 2 12000 din (UHP je odlicna, sto znaci da UHP 2 moze biti samo bolja)
Znam da je oko 5000 din razlika po gumi, ali mislim da cena od 100 eur po gumi nije velika za dobru gumu u toj dimenziji
edit: a Tigar, Riken, Orium je sve isto, i Kormoran valjda
Poslednja izmena od Dare290 u 22 Maj 2017, 16:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Petlas ili Starmaxx za pare kolik kostaju su skroz pristojne gume. Dosta bolje od kineza i od ovih nasih.
Znam njih dosta sto ih voze i ok je to, nije krs.
E sad sto ima ljudi pa misle da su zajebali sistem sto su ustedeli 50 100e po gumi, pa nalaze mane jbg njihov problem. Kao i za sve ostalo u zivotu, sto se kupi novo a dosta je jeftinije, a nije jeftinije zato sto je istog kvaliteta. Kao ni sve sto je najskyplje nije najbolje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Znam njih dosta sto ih voze i ok je to, nije krs.
E sad sto ima ljudi pa misle da su zajebali sistem sto su ustedeli 50 100e po gumi, pa nalaze mane jbg njihov problem. Kao i za sve ostalo u zivotu, sto se kupi novo a dosta je jeftinije, a nije jeftinije zato sto je istog kvaliteta. Kao ni sve sto je najskyplje nije najbolje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Michelin PS4S, odlican rezultat ako ne laze
17+ k km voznje ukljucujuci i 800 krugova na stazi
https://www.youtube.com/watch?v=8fE0GPbZ5IY
17+ k km voznje ukljucujuci i 800 krugova na stazi
https://www.youtube.com/watch?v=8fE0GPbZ5IY
Kao na formuli 1.