Jednom je brat od drugara uleteo kolima tu. Vodio se Mojsijevim sistemom i jedva izasli on i njegov cale iz auta Zaglavio se bukvalno na najdubljem mogucem mestu.
Potop kako čujem. Sva kritična mesta (nadvožnjaci i slično) su pod vodom. Žena mi rekla da je na parkingu ispred njene firme (a gde je inače skroz ravno) bilo vode do pola točkova. Meni u stanu probilo na više mesta. Drugar mi javio da nevreme dolazi od Vrbasa i Srbobrana i da tamo pada krupan led, pa sam na vreme (nadam se) javio ženi da skloni auto pa ga je uterala u neki firmin magacin dok nije počeo da pada onaj najkrupniji led (padao je po njemu veličine graška dok je stigla). Videću kad dođem kući ima li još kakvih posledica.
Turčinu je otkazao auto, a čovek je član ADAC i oni su kontaktirali taj servis da preuzme auto i posadu. E sad, to se nije svidelo batinašima sa žutim autima koji su hteli da se dočepaju "plena" i da za to pošalju "odgovarajući" račun ADAC-u. Čovek koji je vlasnik servisa je prijatelj sa mojim šurakom i on ga zna kao neverovatno radnog i poštenog momka (radi mu knjigovodstvo). Čovek je posle ove akcije "pomoći na putu" zaglavio u bolnici sa višestrukim prelomom skočnog zgloba.
Da li treba da pomenem iz koje su stranke "momci u žutom"?
Poslednja izmena od kragujevac u 23 Maj 2017, 17:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac