TV - Audio - Video - bela tehnika
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Mislim da je Samsung pre LG-a imao DD, ali se iz nekog razloga vratio na remen.
Sto se tice obrtaja, ako se koristi i masina za susenje, pozeljno je da centrifuga bude 1000+.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sto se tice obrtaja, ako se koristi i masina za susenje, pozeljno je da centrifuga bude 1000+.
Gorenje. Ako nista drugo, zbog garancije, dostupnosti servisa i delova
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Ima i Bosch direct drive modele.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Našli smo Candy ,bubanj od 9kg,za 36000 u Home Centru.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Imaju i svi ostali inverterske motore na vrhu ponude, Direct Drive je registrovano ime kod LG.
Bestbuy je Candy sa inverterom rekao bih trenutno. Sledeće nedelje verovatno uzimamo.
Hotpoint ima dobre review, ali nema inverter. Ima neku foru sa zakošenim bubnjem. Nama ne može da stane u prostoriju za mašinu, 68cm je duboka.
Trenutni favorit je neka CANDY 8/6 sa inverterom i parom. Sve imaju i WiFi ali ne kontam koja je korist za mašinu za veš. Svakako će to žena da koristi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bestbuy je Candy sa inverterom rekao bih trenutno. Sledeće nedelje verovatno uzimamo.
Hotpoint ima dobre review, ali nema inverter. Ima neku foru sa zakošenim bubnjem. Nama ne može da stane u prostoriju za mašinu, 68cm je duboka.
Trenutni favorit je neka CANDY 8/6 sa inverterom i parom. Sve imaju i WiFi ali ne kontam koja je korist za mašinu za veš. Svakako će to žena da koristi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne bih nikad IT tehniku u kuću.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Candy mašine i Ignis frižideri, nikad većih problema, ni dugo nakon prestanka garancije.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Imas pp u vezi popravke masine. Tesko da ce biti preko 2000 din
Imao candy mašinu, nikad više.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ubaci peskire koji su centrifugirani na 800 rpm u susilicu i ima da se osuse za 5 sati umesto 2 ako ih iscentrifugiras na npr 1100.Delija napisao:Kada je pranje u pitanju, sve iznad 800 rpm prilicno guzva ves, tako da iako moja masina podrzava 1200 rpm uvek konfigurisem na 800 rpm.
Postoje tablice u svakom uputstvu na koliko rpm ostaje koliko vlage.Nema efekta centrifugiranje vise puta,ko sto misle mnoge "domacice".
Odredjeni ves ide na odredjeni broj rpm,mada i sami programi su tako konfigurisani da se ne "razmislja mnogo".Sipaj prasak,omeksivac i pali.
I to sto visi broj rpm izguzva,mada nisam premetio,susilica toplotom ispegla.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
O kakvoj sad "susilici" pricas?
Covek pita za masinu za pranje, a ne za susenje vesa.
BTW, od masine za susenje sam odustao videvsi tudja iskustva i to sa vrlo skupim spravama.

Covek pita za masinu za pranje, a ne za susenje vesa.
BTW, od masine za susenje sam odustao videvsi tudja iskustva i to sa vrlo skupim spravama.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne treba odustati jer je dobra stvar. Kombo pranje/susenje generalno ne valjaju, koliko god da kostaju, ali solo susare su nesto drugo. Dosta stvari posle susenja ne mora ni da se pegla. Uostalom, sve je bolje od susenja na terasi i radijatorima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za masinu uvek ima mesta iliti ostavljeno je mesto bas za nju koje zvrji prazno 
Ali, ono sto sam video, pogotovo za kosulje u nekom ultra-mega-giga modu bas za kosulje i to na masini koja kosta "debele" 4 cifre ne vredi te pare ni pod razno - za te pare mogu da placam uslugu pranja i peglanja 10+ godina.
Cak i majice se lepse "ispeglaju" na zici.

Ali, ono sto sam video, pogotovo za kosulje u nekom ultra-mega-giga modu bas za kosulje i to na masini koja kosta "debele" 4 cifre ne vredi te pare ni pod razno - za te pare mogu da placam uslugu pranja i peglanja 10+ godina.
Cak i majice se lepse "ispeglaju" na zici.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nije to sad za tebe
To je kad imaš puno veša koji se pegla jednim do dva poteza. Komplet kežual odeća, dečije stvari, itd. Zapravo sve sem košulja, haljina, pantalona, praktično sve što ne zahteva posebnu pažnju pri peglanju.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Zbog čega ne valjaju? Imam u najbližoj okolini dva vlasnika koji su prezadovoljni, jedan ima LG drugi Candy.Sloba napisao:Ne treba odustati jer je dobra stvar. Kombo pranje/susenje generalno ne valjaju, koliko god da kostaju, ali solo susare su nesto drugo. Dosta stvari posle susenja ne mora ni da se pegla. Uostalom, sve je bolje od susenja na terasi i radijatorima.
Kombinovana varijanta ima prednost što može da opere i osuši bez interakcije, a to je neka moja ideja, da radi noću. Pouzdanost me ne brine, garancija je 5 godina.