Sacekaj malo i isperi. Mozes i cetkicu da koristis
Sent from my SM-J500FN
Ok, hvala ti. Samo moram proverim da li rade i ispod, nisam primetio da imaju svoju dizalicu. Secam se da je u toj famoznoj ispod gazelle bila neka platforma za pranje zimi.stefankmn napisao:Radio sam ja, i to bas u perionici kod Zlaje. Ova sto markoni pominje Glanc Nov. Odlicno su odradili pranje motoraschonenk napisao:Jel neko prao motor negde, ali ne radi estetike, vec da se uklone posledice prskanja ulja, tecnosti, masti, pa stvore uslovi da se lociraju mesta curenja? Dakle treba i ispod i iznad.
Ogi napisao:Kupicu danas, hvala. Po kom principu radi, naprskas, sacekas malo I speres ?noodles napisao:SONAX-ov čistač felni je prva liga, imaš na NIS-ovim pumpama:Ogi napisao:treba mi jos nesto za felne sto skida prljavstinu bolje
De ima perionica u zickoj? Niti je skver kafic u zickoj. Da nije mozda kada skrenes desno iz vojislava ilica, bas na kraju pa desno ka crkvi onoj, dal je bregalnicka ili pop stojaniva. Tu znam da ima jedna sa leve stranemića napisao:Za odozdo imas i na crvenom krstu msm da je zicka ulica kod kafica skver. Ja sam na jednom autu odradio bas to sto tebi treba. Naprskali hemijom i puskom lepo oprali. Ko novo bilo
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Kupio na Molu. Hvala.blaugrana napisao:Kad naprskas videces kako felna pocinje da "krvari"
Sacekaj malo i isperi. Mozes i cetkicu da koristis
Sent from my SM-J500FN
Tako nekakoXepoj87 napisao:Ma kojih crnih 5 minuta, osusice se do tada2 minuta je i vise nego dovoljno. To kada dodjes do samousluzne, isprskas, sacekas 2 minuta pa onda uteras auto na pranje.
Nista od ove u Supljikca, ne rade oni to. Em nemaju toplu vodu, em gazda trazi da se to radi na odgovornost musterije. Nemaju ni dizalicu, nego se neki pacenici zavlace u kanal. Jedina prednost im je sto cu u centru pa vidim da ljudi kao muve naviru.schonenk napisao:Ok, to mi je blizu, mogu da svratim pa javljam utiske.