Mobilne telekomunikacije
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Uglavnom je jedan port za IOS, drugi za android (nebitno da li su micro ili C konekcijom) telefone. Sad se pojavljuju i sa Auto-ID portovima.
Zar nije port na upaljacu/punjaču univerzalan, a da kablom spavaš šta ti volja?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam ja neke adaptere sa Micro USB na USB C. Uzeo na aliju šaku za evro.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa jeste univerzalan i sve ce raditi u svakoj kombinaciji, ali sada prave vise portova sa razlicitom amperazom i te fore.McGruja napisao:Zar nije port na upaljacu/punjaču univerzalan, a da kablom spavaš šta ti volja?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Darko uzeo si beli?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da, beli.
Najvise bih voleo voleo da imam sivi ali takav ne postoji. Kod crnog ne bih preziveo da bude stalno pun otisaka.
Za sada mi je mana to sto ne mogu da koristim tudje punjace. I to sto se pri punjenu telefon poprilicno greje. I to sto nema fm radio.
Sve ostalo deluje super, kvalitet izdrade, kamera, brzina, ekran.
Koliko kostaju quick 3.0 chargeri?
Najvise bih voleo voleo da imam sivi ali takav ne postoji. Kod crnog ne bih preziveo da bude stalno pun otisaka.
Za sada mi je mana to sto ne mogu da koristim tudje punjace. I to sto se pri punjenu telefon poprilicno greje. I to sto nema fm radio.
Sve ostalo deluje super, kvalitet izdrade, kamera, brzina, ekran.
Koliko kostaju quick 3.0 chargeri?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Slika je mala tj. nije original već "internet" upload.Darko napisao:Evo jedna slika, valjda u najkvalitetnijem modu.
Ili si kopirao pogrešan link sa postimg.cc ili verovatnije da si u telefonu samo odabrao da je šeruje a to znači da se nikada ne šalje originalna veličina slike - već se smanjuje radi uštede veze i bržeg slanja. Pošto nemam android telefon, ne mogu ti reći kako se korišćenjem samog telefona - šalje originalna veličina slike.
Vidi se da pravi dobre fotografije ali ipak jedno je smanjena slika a drugo je originalna veličina, gde se vide detalji.
- Darko
Ovo sam primetio. Danas par puta tek kad sam usao u viber su mi se prikazale neprocitane poruke.stefanan napisao: Takođe, udji posebno u whatsapp i viber, i njima odobri sve, takođe stavi da se pale čim se upali mob. Jedno vreme je bio bag sa tim, pa nisu stizale poruke dok ne udjes u aplikaciju nakon paljenja telefona
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Zaključaj ih takođe da uvek rade u pozadini
- Darko
Kako se to radi?
Hmmm idi na aktivne aplikacije, i onda povučeš na gore ili dole. Jedno gasi aplikaciju, drugo je zaključava
Da li se isplati i koliko je sigurno (po kvalitetu) uzeti Refurbished iPhone preko Apple store-a?
Na sajtu pise da je sve "kao kod novog" samo jeftinije
Na sajtu pise da je sve "kao kod novog" samo jeftinije

Ja ne znam koja je tacno fora sa tim refurbished telefonima, tj ne znam sta su tacno menjali kod njih... ja sam kupio pre pola godine 6s i pre mesec dana mi se iskljuci, odnesem ga u istyle i jave mi da dobijam nov telefon odnosno taj refurbished... telefon nema tackicu na sebi, sto znaci da je i ona promenjena, baterija po onom programi pokazuje da je takodje nova... sto se ostalih delova tice, to ne znam, ali evo normalno ga koristim vec bekih mesec dana... koliko se dobija garancija na te telefone?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk