Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
To nije trolovanje, već kritičko razmišljanje.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Apollo Lunar Missionssnork napisao:Ja mislim da Rusi nisu imali načina da vide šta se dešavalo na površini Meseca. To verovatno ni danas nije prosta stvar, a pogotovo nije bilo 1969. godine. Za sada nam ostaje da verujemo Amerikancima na reč, tj. da verujemo njihovim snimcima.Ji 4Tze napisao:Zamisli da nisu, pa u sred mesečeve trke, prvi bi Rusi vikali na sve strane da je prevara. A onda bi to isto bio argument svim drugima koji su kritikovali SAD ikada.
Drugo, bili su više puta. Možda tamo stvarno nema ničeg bitnog da bi se opet trošili na to?
Apollo 8
Launched 21 December 1968
Lunar Orbit and Return
Returned to Earth 27 December 1968
Apollo 10
Launched 18 May 1969
Lunar Orbit and Return
Returned to Earth 26 May 1969
Apollo 11
Launched 16 July 1969
Landed on Moon 20 July 1969
Sea of Tranquility
Returned to Earth 24 July 1969
Apollo 12
Launched 14 November 1969
Landed on Moon 19 November 1969
Ocean of Storms
Returned to Earth 24 November 1969
Apollo 13
Launched 11 April 1970
Lunar Flyby and Return
Malfunction forced cancellation of lunar landing
Returned to Earth 17 April 1970
Apollo 14
Launched 31 January 1971
Landed on Moon 5 February 1971
Fra Mauro
Returned to Earth 9 February 1971
Apollo 15
Launched 26 July 1971
Landed on Moon 30 July 1971
Hadley Rille
Returned to Earth 7 August 1971
Apollo 16
Launched 16 April 1972
Landed on Moon 20 April 1972
Descartes
Returned to Earth 27 April 1972
Apollo 17
Launched 07 December 1972
Landed on Moon 11 December 1972
Taurus-Littrow
Returned to Earth 19 December 1972
There have been six manned U.S. landings (between 1969 and 1972) and numerous unmanned landings, with no soft landings happening from 22 August 1976 until 14 December 2013.
https://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/lunar/apollo.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing
eto
pa upravo je u tome razlika između trolovanja i kritičkog razmišljanja - ovo drugo mora da sadrži nekakve argumentemaxer napisao:To nije trolovanje, već kritičko razmišljanje.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Aman ljudi, pa sve lepo piše na Wikipediji. 
Sleteli su ina Mars isto kao što je u Srebrenici bilo 7000 civilnih žrtava i genocida. Isto ima na wikiju.

Sleteli su ina Mars isto kao što je u Srebrenici bilo 7000 civilnih žrtava i genocida. Isto ima na wikiju.

Batalite politiku, aman.
Koju politiku? Jel ste drogirani?
Od kad je nešto od pre 20 i kusur godina politika? To je istorija. Lažna u ovom slučaju.
Od kad je nešto od pre 20 i kusur godina politika? To je istorija. Lažna u ovom slučaju.
Na zalost, karakteristika nas Srba je da smo uvek najpametniji i da sve najbolje znamo...
Čim si Srbin najgori si, naravno. Bre!
A braca ameri bili na Mesecu krajem 60-te. Lepo se proveli al tamo je njesra, nisu vise hteli da idu
A braca ameri bili na Mesecu krajem 60-te. Lepo se proveli al tamo je njesra, nisu vise hteli da idu
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ti znaš šta je tamo bilo, pre 20 godina si imao koliko?
Gde si ti bio u to vreme? Šta si tada naučio da radiš, da ne piškiš u gaće ili da čitaš, ne znam tačno godište...?
Ne bih se ja sprdao ni sa kakvim žrtvama, ako su u borbi to je jedno (na stranu sumanut razlog borbe pred 21. vek), ali ako su zarobljeni pa ubijeni, to je sramota za vekove unapred. Kakve to kukavice mogu da rade? Iste one koje pozivaju povratak u Knin, Prizren?
Ja bih to u kamion i na prvo slobodno ratište pa nek ostanu tamo. I da povedu budale koje im prodaju prazne priče. Jbg sutra decu treba da odgajaš a pričaš budalaštine po forumima...

Ne bih se ja sprdao ni sa kakvim žrtvama, ako su u borbi to je jedno (na stranu sumanut razlog borbe pred 21. vek), ali ako su zarobljeni pa ubijeni, to je sramota za vekove unapred. Kakve to kukavice mogu da rade? Iste one koje pozivaju povratak u Knin, Prizren?
Ja bih to u kamion i na prvo slobodno ratište pa nek ostanu tamo. I da povedu budale koje im prodaju prazne priče. Jbg sutra decu treba da odgajaš a pričaš budalaštine po forumima...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
+1
@rotore, ne znam šta misliš da postigneš tom pričom i konstantnim potenciranjem svog online patriotizma.
@rotore, ne znam šta misliš da postigneš tom pričom i konstantnim potenciranjem svog online patriotizma.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ma dosadno mi. Klinački fazoni.
https://youtu.be/FzThf26SKeI
Ako imate neki problem stavite me na ignore. Ne smarajte.
https://youtu.be/FzThf26SKeI
Ako imate neki problem stavite me na ignore. Ne smarajte.
Poslednja izmena od Mr.Rotor u 02 Jun 2017, 22:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Isto tako Jitze mozemo sagovornika diskreditovati pitanjem gdje si bio u II sv ratu. Naravno kad pricamo o II svj.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
To nikako nije isto, ovome što se dešavalo pre 20 i kusur godina smo mnogi od nas savremenici tako da ne razmenjujemo argumente o onome što smo čitali ili čuli (kao što je slučaj sa II svetskim ratom). Konkretno meni je mnogo familije u Republici Srpskoj, majka mi je poreklom sa Romanije. Imam i više nego dobre informacije o dešavanjima za vreme rata i kakva zverstva su radili neki naši sunarodnici u ime tog velikog patriotizma. Ovde ne mislim na toliko puta spominjanu Srebrenicu, nego konkretno na Romaniju, Goražde, Višegrad... gde su moji bliski rođaci bili svedoci dešavanja. Ne vidim pravdanje u tome što ću da merim zverstva sa druge strane pa da upoređujem ko je gori ili ko je nešto više slagao, ali je tek bez ikakve logike da se povlači paralela između sletanja na mesec i X žrtava u ratu, gde je sporan broj X. Sramota.
There are 10 kinds of people in the world:
Da ne odete previše daleko, jer ću i ja dobiti po ušima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sramota je da neko tvoj narod naziva genocidnim i blati ga godinama po svetu. Zločina je bilo na obe strane i zločinci moraju da se kazne. Problem je što se kažnjavaju samo srpski generali i oficiri, a ostali su odavno pušteni.
Sramota je da se sa foruma brišu svedočenja nezavisnih strana koja nemaju nikakvih motiva da lažu o dešavanjima u Srebrenici.
Sramota je da se sa foruma brišu svedočenja nezavisnih strana koja nemaju nikakvih motiva da lažu o dešavanjima u Srebrenici.