Da, ali ovo "krpi" Apple, a ne servis iz komsiluka.
Kontam da tu sve treba da je na mestu, ali cisto da priupitam
Da je bilo kakva druga opcija u pitanju, ne bi ni razmatrao kupovinu
kami napisao:Ja ne znam koja je tacno fora sa tim refurbished telefonima, tj ne znam sta su tacno menjali kod njih... ja sam kupio pre pola godine 6s i pre mesec dana mi se iskljuci, odnesem ga u istyle i jave mi da dobijam nov telefon odnosno taj refurbished... telefon nema tackicu na sebi, sto znaci da je i ona promenjena, baterija po onom programi pokazuje da je takodje nova... sto se ostalih delova tice, to ne znam, ali evo normalno ga koristim vec bekih mesec dana... koliko se dobija garancija na te telefone?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni ove dve reci u jednoj recenici nemaju smisla. Dakle nisi dobio nov telefon.
Posle par dana koriscenja Mi5, stvarno sam odusvljen telefonom. U odnosu na moj stari A5, mnogo brze radi, otvara aplikacije. Ekran ima bolju rezoluciju. Baterija se malo brze puni i malo duze traje. Brze uhvati wifi. Na nekim mestima u gradu gde mi je mts internet jako slabo radio, ovde super radi. Kvalitet izrade je zaista premium, kada se drzi u ruci. Kamera je bolja nego sto sam mislio da ce biti. Juce napravim jednu fotku po mraku sa prednjom kamerom i mnogo bolje nego samsungova.
Telefon je lagan 130gr i moze se koristiti jednom rukom. Finger print prvi put imam i funcionise sasvim lepo.
Za cenu od 235e verovatno nema nista bolje.
Sto se tice zamerki. Iako je gorila glass 4 i napred i nazad, mislim da ce se nazad ubrzo pojaviti sitni risevi. Vec kao da ima bas bas sitnih kad se zagledas. Da sam uzeo crni tek bi to bio promasaj. Ali to je mana verovatno svih telefona sa staklom nazad.
Na tom polju je bolji MI5S. jer ima aluminijumski deo pozadi ali je i cena veca 280 vs 235e.
I zamerka je sto ne idu slusalice uz telefon.
Bas me zanima kakav ce biti novi MI6 sto se jos nije pojavio kod nas.
blaugrana napisao:Da li se isplati i koliko je sigurno (po kvalitetu) uzeti Refurbished iPhone preko Apple store-a?
Na sajtu pise da je sve "kao kod novog" samo jeftinije