Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Dobro veče

Post od shandu90 »

Da znate kakav je krkljanac juce bio na Ribarcu, joj. Brata smo vozili na maturu, uzas oko parkinga i povratka. Kasnije je i drugar imao apsolventsko u drugom restoranu pa su i oni navalili a mi se jos nismo ni posteno razisli. Na sve to zurka medicinskog u dva galeba. Selo veselo.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Geza napisao:Grad Novi Sad, krkljanac svaki vikend kada se održavaju trke.

Slika
jebale ih trke. Prelazio sam danas most par puta, da izludis, jos napolju sve kuva.

I sutra su trke??
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

blaugrana napisao:E, jbg.
Zar, nije bilo ono pravilo da mora samo jedan EU pasos?
Ja sam pitao pre nedelju dana na Hrvatskoj granici onog pandura sta li je, rekao je moze da se ide na EU prelaz sa jednim EU pasosem, ali ostali putnici ako nemaju EU pasos moraju biti clanovi porodice ili supruznik.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

To se i meni desilo pre par dana na Hr prelazu. Dve osobe u autu, jedan eu pasos jedan srpski i granicar je nesto pravio frku sto sam stao na prelaz za eu gradjane, a ne onaj za ostale drzavljane.
Posle sam na slo granicu i u povratku slo i opet na hr granicu stao na eu prolaz i nisu nista rekli.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

!GOR napisao:
blaugrana napisao:E, jbg.
Zar, nije bilo ono pravilo da mora samo jedan EU pasos?
Ja sam pitao pre nedelju dana na Hrvatskoj granici onog pandura sta li je, rekao je moze da se ide na EU prelaz sa jednim EU pasosem, ali ostali putnici ako nemaju EU pasos moraju biti clanovi porodice ili supruznik.
To, lutko! :)
Znam da mi nesto poznato...

Sent from my SM-J500FN
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Kod Alvirka su rekli da kao moraju svi pasosi da budu EU zbog drugacije kontrole istih.

Clanovi porodice EU gradjanina imaju ista prava kao i EU gradjanin, tako da nije iskljuceno.

Isto na primer, dok je UK u EU, ako clanovi porodice sa SRB pasosem putuju zajedno sa clanom sa EU pasosem, mogu da prodju sa njim bez vize, ili vizu dobijaju direktno na granici.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

To je jako zanimljivo ako je tačno, Ima li neko neki link da to može da se pročita. Mislim, OK ke to što neki nosač kapice sa HR prelaza kaže, ali ipak.........
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Si sipao gorivo, proverio ulje, tečnost jedna, druga, proverio dodatnu opremu, spakovao kufere?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

.....i proverio gume, ubacio 2 flase ulja za rezervu, alkohol sprej za dezinfekciju u auto, alkoholne maramice u prtljazniku, aktualizovao iGO na mape Q1-2017, kofere je spakovala supruga. Kolega koji je sa porodicom jutros u 0800 krenuo iz Minhena stigao u 1845 u Beograd. Dobar prosek.
Nemam ideju sta bi jos mogao da uradim.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Da upališ avto? :mrgreen:

Inače ja sam, dok sam imao focusa, imao naviku da pred dopust zamenim obe sijalice. Radi prevencije, da mi ne crknu negde u nekoj nedođiji :mrgreen: .

Klima radi? Da nemaš možda nekih par kvadratnih cm mesta u avtu slučajno? Da ne uđe neki vazduh :djavo: .

Koju rutu si izabrao? Koliko imaš km do Obrovca iz Minkena
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Ako je manja guzva ja cu i dalje da idem na eu traku na granicama iako bude i neki srpski pasos u autu. Od XY puta samo me sad jednom kritikovao hrvatski granicar. Tokom tog putovanja sam jos 5 puta prelazio hr granicu i niko nista nije rekao.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Postoji li neki krsteni englesko-srpski prevodilac na netu? Treba mi zbog malko 'strucnije' terminologije, koliko to moze sega mega studentu da treba :kezo:

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ja sam tako stao ma EU traku na Horgosu, a ostale 3 ili 4 su ucinile da ide dosta brze za ne EU.

Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ikac2000 napisao:Isto na primer, dok je UK u EU, ako clanovi porodice sa SRB pasosem putuju zajedno sa clanom sa EU pasosem, mogu da prodju sa njim bez vize, ili vizu dobijaju direktno na granici.
Naravno da ne može.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

maniaxxx napisao:Da upališ avto? :mrgreen:
Inače ja sam, dok sam imao focusa, imao naviku da pred dopust zamenim obe sijalice. Radi prevencije, da mi ne crknu negde u nekoj nedođiji :mrgreen: .
Klima radi? Da nemaš možda nekih par kvadratnih cm mesta u avtu slučajno? Da ne uđe neki vazduh :djavo: .
Koju rutu si izabrao? Koliko imaš km do Obrovca iz Minkena
Startovaću ga sutra ujutru. :D
Ne menjam sijalice, ali imam 6 komada rezervnih H7, od toga su dve u kabini a 4 u prtljažniku. Auto je spakovan kao dobro odigrana partija tetrisa, ali je prtljag samo i isključivo u pozadi, u kabini je samo ljudstvo i malo vode/sokova.
Od Minhena do Obrovca preko Graza/Šentilja/Maclja je 820km. Idemo tim putem, obzirom da danas i nije bilo nešto naročito pogibeljno to mi je OK.(bar nisam ništa čuo/pročitao ni na ADAC ni na HAC.
Ljuba Moljac
Odgovori