Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Spremili ih za Donjeck.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Popravka sirijskih tenkova.
https://imgur.com/a/akwK1
https://imgur.com/a/akwK1
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Zato im odlicno ide posao. Onaj ko je zeleo da leti na 29ki mogao je to ovde kod mene da ucini za nekih 3500 EUR/h.
Jos uvek mozes. Postoji obuka u Lipecku, blizu Moskve. Teorija i fitnes na zemlji a onda akro ili visinski skok u 29. I, obzirom sta Rusi nude, jeftinija i bezbednija varijanta.
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da li je dozvoljeno po zakonu da se u kuci poseduje vojnicki bajonet M70?
1). Meni to zaista ne trebaCica Maca napisao:Jos uvek mozes. Postoji obuka u Lipecku, blizu Moskve. Teorija i fitnes na zemlji a onda akro ili visinski skok u 29.

2). Sve i da hocu, mogu i za dzabe na F5 ili T38
Murikanci vec povukli te kante...
Pa sad ko hoce glavu u torbu...
Pa sad ko hoce glavu u torbu...

Tesko da su to kante. T38 sluzi za obuku pilota, a na F5 lete turkyildizlari
Uz pravilno odrzavanje, i sam znas, leti se i na avionima iz II sv. rata
Ja sam leteo akrobacije na U75. Njih ima po aeroklubovima, pa idi da vidis sta je "glava u torbi". Pitaj danasnje livadare da urade valjak ili petlju na Utvi (a sedi sa njima u avion obavezno, da se uveris da ne lazu).

Uz pravilno odrzavanje, i sam znas, leti se i na avionima iz II sv. rata
Ja sam leteo akrobacije na U75. Njih ima po aeroklubovima, pa idi da vidis sta je "glava u torbi". Pitaj danasnje livadare da urade valjak ili petlju na Utvi (a sedi sa njima u avion obavezno, da se uveris da ne lazu).
Znam kako to radi 75, bio u Trsteniku sredinom devedesetih. A bio provozan i mnogo ozbiljnijom masinom, dvosedom tamo negde 91. godine. Od 18.000m do livade, od +6 do -2g, od 0 do M=2. I ostavio dorucak u kokpitu.
T-38 nije nista drugo nego dvosed F-5 sa duplim komandama. Minimizovan i sve zrtvovano zarad brzine. Hvala, ali radije bih u nekojalo robusnijoj masini radio akrobacije, ma makar to bila i Utva.
T-38 nije nista drugo nego dvosed F-5 sa duplim komandama. Minimizovan i sve zrtvovano zarad brzine. Hvala, ali radije bih u nekojalo robusnijoj masini radio akrobacije, ma makar to bila i Utva.

Znam ja odlicno sta je T38 a sta F5
Ipak pricas pogresnoj osobi
Ipak pricas pogresnoj osobi

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ja imam dva komada, jednog sam redovno i nosio na pecanje kao klinacGaginh0 napisao:Da li je dozvoljeno po zakonu da se u kuci poseduje vojnicki bajonet M70?

Boringly average, but also perfect for school run mums