Uvek me je fasciniralo kada mi se neko iscudi sto odem do Lokija na pljeskavicu u 10 ujutru, a onda uzme 400g bureka i kao, to je normalno

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Jos odavde ima najmanje 2km do AreneDelija napisao:Ubio bih se kao siroce da zivim u BGu - brze bih peske prosao od Arene do mosta
Sve je to zbog odvajanja sa ap kod dusanovca, tj marinkove bare. Pametnjakovici iz krajnje desne trake pokusavaju da prepisaju red pa se napravi kolona i u toj traci. Jos veci su pametnjakovici ovi koji spucaju dva mil € u bazence na slaviji a godinama ne mogu, nece ili ne umeju da rese taj izlaz sa ap. Pisao sam o toj relaciji u temi start stop sistem koji sam zbog tog haosa iskljucioKornjaca Rade napisao:Jos odavde ima najmanje 2km do AreneDelija napisao:Ubio bih se kao siroce da zivim u BGu - brze bih peske prosao od Arene do mosta![]()
Sjebo si se, ja sam isao ispod pruge(iza beogume? Neki servis vulkanizer) pa do keja pa na raskrsnicu sa zeleznickim mostom fde je bilo 3 auta pa pravo na brankov i time prosao celu ludnicu oko nbga za tipa 10 minDay Walker napisao:Od jbnog hajata do jbnog skretanja preko šina sam čekao 20min.
Potez od jbnih 100m
Sent from my iPhone using Tapatalk
ftj napisao:To iskljucenje je privremeno a fontana je zauvek. Ne znam sto vam sad smeta, pa sta ako je malo procurila, ipak je sa aliexpresa to mora malo dok se ne razradi
E to je taj splavarski prolaz i uvek prodjem oko guzve ocas poslaNikolaa napisao:Sjebo si se, ja sam isao ispod pruge(iza beogume? Neki servis vulkanizer) pa do keja pa na raskrsnicu sa zeleznickim mostom fde je bilo 3 auta pa pravo na brankov i time prosao celu ludnicu oko nbga za tipa 10 minDay Walker napisao:Od jbnog hajata do jbnog skretanja preko šina sam čekao 20min.
Potez od jbnih 100m
Sent from my iPhone using Tapatalk
(Citaj:od jurija gagarina do beton hale za to vreme ;D)
Dobro ajde, trebalo mi je mozda 15 sve skupa...