Šta vam je obešeno na retrovizor
Re: Šta vam je obešeno na retrovizor
Ja imam okacene opanke! 

Isto je irelevantno za tebe da li je neki batica stavio rogove na Ladu Nivu ili neonke ispod Yuga i da li je OPC ili GTI brzi,pa opet pricas o tome...Uroš S. napisao:Pa ne možeš da primeniš na bilo šta u životu, jer su to suštinski irelevantne stvari za pojedinca, koja kola vozi i šta mu visi o retrovizoru, na žalost, mnogima je to suština postojanja, a to je tek duboka filozofija.
Mislim,meni stvarno nije jasno zasto nekome smeta sto je OPC brzi od GTI-ja i zasto nekome smeta sto je lik na Yuga stavio drveni spojler...
Nije ti bitno da li je tamo neki sinovac pobedio u tenisu i koliko je Crvena Zvezda dobila u basketu,pa opet o tome polemises...
Sta nam je onda u sustini bitno u zivotu,sto nije direktno povezano sa nasim postojanjem i o cemu bi bilo ok pricati?
Eto,svuda se moze primeniti,jer ja jednako irelevantnim smatram svaku od gore pomenutih stvari,kao sto je tebi to sta je nekome okaceno o retrovizor...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tu se ne slazem, neonke recimo imaju za cilj eksponiranje i show efekat, a ko sto sam rekao, krst o retrovizor je ipak stvar intime na neki nacin.
Neka okaci krst oko vrata ili neka ga stavi u dzep,to je intima,brojanica(nigde nije pominjan krst) oko retrovizora koja ne sluzi nicemu,jer se verovatno nikada nije pomolio uz nju,niti verovatno zna da se pravilno moli ,nije intima,nego glupost.
I neonke su pomenute iz drugog razloga,ne kao poredjenje.
I neonke su pomenute iz drugog razloga,ne kao poredjenje.
Nemam ništa okačeno, mene to nervira kićenje i kačenje bilo čega za retrovizor ili tabli ili zadnjoj polici, kad poređaju neke saksijice pa im se cvet klati levo desno a ne vidi od saksijice ili lutke kada vozi u rikverc ili stavi napred što je još gore, pa u krivini krene da šeta levo desno i mahinalno kreneš da to sadržiš ali pomeriš se ti i pomeriš volan

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
kako ti znas da ne vidi ako nikad nisi isprobao,ili da to nekome smeta ?
Neka stavlja ko sta hoce,ako njemu ne smeta... koliko njih slusa glasnu muziku u kolima,a to je po meni rizicnije,em smanjuje koncentraciju,em ne cujes ni saobracaj ni svoja kola
Neka stavlja ko sta hoce,ako njemu ne smeta... koliko njih slusa glasnu muziku u kolima,a to je po meni rizicnije,em smanjuje koncentraciju,em ne cujes ni saobracaj ni svoja kola
Grujic napisao:Tu se ne slazem, neonke recimo imaju za cilj eksponiranje i show efekat, a ko sto sam rekao, krst o retrovizor je ipak stvar intime na neki nacin.
Kako može da bude stvar intime nešto što je okačeno tako da ga svi vide?
Ne bih da širim temu o religiji jer je kao i politika put u ozbiljnu svađu, ali kačenje krstova bili oni mali ili veliki nema mnogo veze sa religijom. Više ima veze sa eksponiranjem, praznoverjem i stavljanjem do znanja ostalima da je vlasnik vernik ili "vernik". Da li sam ja vernik ili ne je samo moja stvar i ne vidim što bi to interesovalo bilo koga ili zašto bih bilo kome to trebalo da pokazujem ili dokazujem.
Intimno se ne pokazuje javno. Da te ne pitam da li si kre.. neku na sred Taša u po bela dana i sl jer znam da ti je jasna poenta.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Grujic napisao:Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...

Vole ljudi da vire u tudje dvoriste, a ni svoje nisu pocistili. Stvarno cudan fenomen.
Scuderia,nemoj onda vise da komentarises tudja kola,sta neko drugi vozi,kako tuniraju kola,kakve gume imaju,ko je sta,ko je kakav i slicno...
Svako prica o tim stvarima,pa se niko ne buni...
Ista stvar je sta je nekome okaceno o tertovizor,a vise primecujemo i dajemo komentare na to,jer da nam smeta,isli bi i svima govorili da skinu,a u sustini nas bas briga,sto ne znaci da ne primecujemo i da nemamo misljenje o tome...
Slozio bih se sa Pajinim postom potpuno,samo sto ja idem malo vise u detalje i malo previse ostro govorim o svemu tome...
Moze se reci da mi diskretnost kada su u pitanju stvari koje mi se ne svidjaju,nije jaca strana
Svako prica o tim stvarima,pa se niko ne buni...
Ista stvar je sta je nekome okaceno o tertovizor,a vise primecujemo i dajemo komentare na to,jer da nam smeta,isli bi i svima govorili da skinu,a u sustini nas bas briga,sto ne znaci da ne primecujemo i da nemamo misljenje o tome...
Slozio bih se sa Pajinim postom potpuno,samo sto ja idem malo vise u detalje i malo previse ostro govorim o svemu tome...
Moze se reci da mi diskretnost kada su u pitanju stvari koje mi se ne svidjaju,nije jaca strana

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jedno je reći da ti je krst ili brojanica oko retrovizora šabanska, a drugo je reći da neko drži tu brojanicu a ne zna ni šta je brojanica ni čemu služi, pa čak ne zna pravilno da se moli.
Uroš S. napisao:Jedno je reći da ti je krst ili brojanica oko retrovizora šabanska, a drugo je reći da neko drži tu brojanicu a ne zna ni šta je brojanica ni čemu služi, pa čak ne zna pravilno da se moli.

Ja ne rekoh da je išta šabansko već da je nepotrebno i da ako neko to već drži ne proglašava to intimnom stvari koju ne treba komentarisati.
Ponavljam da je rasprava o religijskim pitanjima vrlo klizav teren gde je lako nekog i nesvesno uvrediti i gde je lako da rasprava krene u neželjenom smeru pa je treba izbegavati na forumu, a i u životu generalno jer niko nikog neće ništa ubediti.
Ponavljam da je rasprava o religijskim pitanjima vrlo klizav teren gde je lako nekog i nesvesno uvrediti i gde je lako da rasprava krene u neželjenom smeru pa je treba izbegavati na forumu, a i u životu generalno jer niko nikog neće ništa ubediti.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nisam mislio na tvoj post Pajo. Slažem se da bi bilo lepše da izbegnemo religijsku polemiku, iako nisam neki zilot i mislim da su sve vere kul a nemam problem sa pripadnicima drugih religija niti sa pripadnicima iste, zbog religije.