Deder nemojte biti takvi pesimisti. Stelvio će da pokida, a evropsko nije jedino tržište za sedan. Možda je čak i najslabije težište gde se voze sedani? Već duže vreme traje sezona lova na karavane i SUV.
Stelvio puno obecava, jako je lep i originalan auto.
Sa druge strane uopste nije jeftin pa se bojim da se opet standardna Alfina prica ne ponovi...
U sustini ako ih Stelvio ne spase niko nece, zadnja sansa.
Prelepe su meni Gulia i Stelvio. Stelvio mi je najlepši SUV trenutno. Ali za tu svotu novca ima mnogo boljih automobila, izgleda da se Alfa i dalje kupuje srcem(sa punim novčaniku)
Kola se u razvijenom svetu prodaju na dobru kredit/lizing matematiku. Može da bude koliko god dobar auto, na kraju će ga kupiti određena mesečna svota novca u periodu od 3-5 godina, a tu je Alfa trenutno poprilično loša. Na finansiranju i podršci treba da rade, a da li rade i koliko rade - nemam pojma. Verovatno su i tu u nekom početnom delu krive učenja, ali dobro je dokle god kriva ide na naviše.
Kako god, Đulija svakako neće značajno doprineti ukupnom cilju koji su zacrtali, jer su D segment limuzine poprilično mali udeo ukupne prodaje automobila. Karavani se mnogo više prodaju, a oni svesno ne prave karavan, moguće i da bi u prvom periodu maksimalno isforsirali Stelvio. Mnogo više se proda SUV nego limuzina, nekoliko puta više, i tu će valjda naći neku matematiku.
Iako su rekli da neće biti karavan Đulije, ja im ne verujem. Biće ga sto posto kad prodaju dovoljnu količinu Stelvia i budućeg SUV na bazi C segmenta. Da probamo da zapamtimo ovu rečenicu, pa da vidimo kroz par godina da li će se ostvariti moja pretpostavka.
Nidzo, koliko ima smisla 3-4 nakon izbacivanja limuzine izbaciti karavan ako znamo da je neki zivoti vek modela 7 godina?
Ili ga pravis odmah ili ga ne pravis uopste.